Вінніпег для українців Канада
-
Ви платите за обслуговування картки в CIBC?
-
Перші 2 роки обслуговування безкоштовно та до 25 років безкоштовно
-
NEO можна зробити єдиною і основною ? Чи там є якісь бар’єри і потрібно відкривати ще одну картку ?
-
Мои наблюдения. Если вы уже определились с районом, пройдите возле тех домов, которые вам понравились. Там 100% бедеттнпзварие и телефон компании, которая сдаёт квартиры в этом доме. Часто оказывается есть и через день к вселению и через месяц. Цены оказываются от 750 до 1200 за ван бедрум. Нет никаких 2-3 залогов. Чётко месяц и 50% депозит. Часто подтверждают вам вселение на следующий день. У многих есть условие- первыц пришёл- первый забрал.
-
Не знаете, не пишите. В меню есть перевод между картами. Обсуждали здесь уже.
-
Вище написала, вона зручна в користуванні для мене і простий зрозумілий мені додаток
-
Я відкрила в магазині Hudson's buy (sorry, якщо з помилкою написала) дають їх кредитку зі знижкою 25% для їх магазину + нею можна розраховуватися всюди (обрати на що буде кешбек приходити: продукти, білл на телефон і т.д.) Я навіть зараз більше нею користуюсь, ніж cibc А дебетна це cibc, з неї можна легко поповнювати цю ж саме кредитку neo
-
Тобто зарплата повинна приходити на дебетну картку cibc, а не на кредитну neo. Вірно? Просто я не до кінця розумію навіщо 2 картки, якщо можна мати одну - NEO. Поясніть, будь ласка
-
В cibc також є кредитка
-
Так зарплатня приходить на дебетну cibc, а кредитку в основному я використовую нео
-
Вставлю и здесь свои 5 копеек. Учтите, почти любая кредитка идёт с бонусами. Чаще всего, в 80% случаев, это от 500 до 1000 долларов бонусов в течении первых трех месяцев при выполнении условий. Условия часто смешные, типа делать три платежа и 500 долл приход. К слову, все карты, которые нам впарило Сибиси тоже были бонусы, по-моему 350 долл. Но об этом нам никто, разумеется не сказал. Повторюсь, вме кредитные, что я видел, помимо кешбека имеют бонусы! (Кроме нео, они типа повышенным кешбеком компенсируют и розыгрышей. И мтс дарит всего 150 долларов к своей кредитке но сразу. А.. про волмарт забыл. Они вместо бонусов дают рассрочку на 6 месяцев на все, только 4%берут за оформление). Короче. Не щёлкаем. И забираем все бонусы.
-
А что значит не забывайте про бонусы 350. Об этом нужно напомнить при оформлении?
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan,Peguis
-
Не соглашусь. Я посылала, сейчас с работой. В течении двух недель нашла
-
Є соціальні організації, які допомагають шукати роботу і житло: working center, YMCA, Wesley, Good shepherd, Housing help center, HMC. Хто звертався у ці організації ? Потрібно порадитися
-
Всім привіт. Є соціальні організації, які допомагають шукати роботу і житло: working center, YMCA, Wesley, Good shepherd, Housing help center, HMC. Підкажіть, хто звертався у ці організації. Потрібно порадитися