Вінніпег для українців Канада
-
Доброї ночі,шукаю перукаря на 12.06 з виїздом до дому для фарбування волосся і зачіски (укладка або накрутити )і плюс чоловічу стрижку на першу половину дня ,до 12:30 потрібно встигнути
-
Привіт. Шукаю роботу на фул\парт-тайм. Різноробочий, столяр, виробництво і т.д. Розгляну всі варіанти. Англійська середня, вдосконалюю. Номер: 2046195606
-
Фото сесії можливо хтось проводить ,поділіться будь ласка контактом в приватні
-
Доброго вечора, можливо хтось буде їхати в Україну найближчим часом, і зможе взяти документ? Домовимось за ціну
-
Доброго дня, шукаємо 2 bedroom, з 1 серпня, без домашніх тварин, розглянемо всі варіанти, але перевага район Транскона, Конкордія. Дякую!
-
Приветствую 👋 Я онлайн тренер и диетолог-нутрициолог с персональным подходом. Если вы хотите изменить свою фигуру, я помогу вам достичь желаемых результатов. Я предлагаю: - Скинуть лишний вес или набрать мышечную массу💪 - Убрать живот или накачать ягодицы 🍑 Я провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и даю рекомендации ✅
-
❗️Х-Service - сервіс по ремонту телефонів, ноутбуків, планшетів в місті Вінніпег ❗️ Посилання на телеграм-канал надішлю в особисті. Там ви зможете поставити будь-які запитання, які вас цікавлять та зможете відслідковувати виконання ремонту свого пристрою🔥 Займаємось ремонтом телефонів, планшетів та ноутбуків. 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконуємо різного типу ремонти: ремонт пристроїв, що не вмикаються; відновлення після вологи; апгрейд ноутбуків старого типу, які повільно працюють; заміна дисплеїв, тачскрінів, акумуляторів, портів зарядних пристроїв💥💥💥 Маємо професійне обладнання, виконуємо складні ремонти по типу BGA пайки💣 Маємо обладнання по нарізанню гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій (телефони, планшети, годинники, ігрові консолі, навушники, професійні камери). За всіма питаннями: 📲Ярослав - +12049527917📲
-
Sharing a condo with someone friendly .. my apartment 2 bedroom 1 living room big kitchen and big toilette with 3 storage and a garden ..looking for someone friendly to pay what he could pay i already have everything at home EVERYTHING ! Its fully furnished interestes write me..
-
GMC Terrain 2.4 , 2014 року. Пробіг 171450 км , сейфті до листопада. Тільки провели заміну масла та всіх необхідних фільтрів. Машина доглянута. Ціна11900 CAD. За детальною інформацією звертайтесь в приват.
-
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка є контакти менеджера Fido, україномовного? Дякую
-
Hi there 👋 У кого есть контакты эмиграционного адвоката в Виннипеге!? Заранее спасибо!