Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 205.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5835538186T Offline
    t5835538186T Offline
    Myroslava Vozniak
    wrote on last edited by
    Добрий день.Може хтось знає де можна зробити афрокосички?Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LenaSol
    wrote on last edited by
    В Гімлі шукають людей з розмовною англійською (продавати пончики в кафе, також на кухню в готель, в Sobeys, bakery та таке інше). Також шукають людину з гарною англійською на позицію municipal clerk. Є гуртожиток (на фото кімнати та кухня, ціна 375 за кімнату). Гуртожиток не прямо в Гімлі, треба буде вирішувати з транспортом або може влаштують трансфер регулярний. (зараз, кажуть, домовляються одне з одним або на велосипедах їздять) В цю п'ятницю поїздка, пишіть, якщо зацікавлені [email protected] З низькою англійською також є шанс знайти роботу на кухні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LenaSol
    wrote on last edited by
    Rpm Construction group| Directional Drilling| Utility Installation www.rpmconstructiongroup.com/ RPM вроде набирают +1 204-408-8374 пишите сюда это бос LUK - бригадир Ви знаєте, що хтось шукає роботу? Збір сміття по всьому місту. Потрібно 5 осіб. Їм потрібна машина, тому що офіс знаходиться біля периметра, де немає автобусів. У вас є друзі, які зацікавлені в роботі, про яку я згадав учора, але не мають автомобіля? Можливо, він зможе організувати для них поїздку. Може комусь буде цікаво. Пишіть смс на цей телефон, а я перекажу цій людині. 204 9526721 Світлана
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    monopoly
    wrote on last edited by
    Range Rover Sport 2010 HSE 5.0 v8 бензин 1 власник Без ДТП (clean title) Весь час у Манітобі Сейфті Авто зареєстровано на фірмі. 17 990 $ 204 291 6395 Дмитро
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Привіт, я фотограф📸 Чудова пора зробити фотосесію для себе чи своєї сім'ї. Якщо вам цікава така пропозиція звертайтесь до мене, з радістю допоможу втілити ваш задум в реальність🥰💌 instagram.com/ksenia.photolife?igshid=ZDc4ODBmNjlmNQ== kseniazubykphotographer.mypixieset.com/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Привіт, я фотограф📸 Чудова пора зробити фотосесію для себе чи своєї сім'ї. Якщо вам цікава така пропозиція звертайтесь до мене, з радістю допоможу втілити ваш задум в реальність🥰💌 instagram.com/ksenia.photolife?igshid=ZDc4ODBmNjlmNQ== kseniazubykphotographer.mypixieset.com/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LenaSol
    wrote on last edited by
    В Гімлі шукають людей з розмовною англійською (продавати пончики в кафе, також на кухню в готель, в Sobeys, bakery та таке інше). Також шукають людину з гарною англійською на позицію municipal clerk. Є гуртожиток (на фото кімнати та кухня, ціна 375 за кімнату). Гуртожиток не прямо в Гімлі, треба буде вирішувати з транспортом або може влаштують трансфер регулярний. (зараз, кажуть, домовляються одне з одним або на велосипедах їздять) В цю п'ятницю поїздка, пишіть, якщо зацікавлені [email protected] З низькою англійською також є шанс знайти роботу на кухні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🤍
    wrote on last edited by
    Привіт)цікавить питання як оформити документи на легалізацію кулінарії,можливо хтось чув за це,тобто(випічка,торти,тістечка) Працювала у Україні кондитером,і цікавить як все робити тут🙏🏻🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🤍
    wrote on last edited by
    Привіт)цікавить питання як оформити документи на легалізацію кулінарії,можливо хтось чув за це,тобто(випічка,торти,тістечка) Працювала у Україні кондитером,і цікавить як все робити тут🙏🏻🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Свєтік
    wrote on last edited by
    Всі за 100$ 20шт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Varvianska
    wrote on last edited by
    Привет всем!) Есть окошки на лами ресниц и брови со скидкой 💥на все вопросы отвечу в личных сообщениях 📨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Столик 20$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Стіл. 20$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Продаю комож є потертості на самому низу на кутиках. Ціна 30$
    1 Reply Last reply
    0
  • t6221311858T Offline
    t6221311858T Offline
    Алиса Невзорова
    wrote on last edited by
    👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Есть готовая база по США и Канаде на 400 чатов! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t1395050923T Offline
    t1395050923T Offline
    🇺🇦💗Diana💗🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрий день, я шукаю роботу я не знаю англійську мову мені любу роботу мне 14 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t1319083835T Offline
    t1319083835T Offline
    Виктория Туз
    wrote on last edited by
    Добрый вечер) может кто то знает где можно такую бумажку взять? Подскажите пожалуйста 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🌸Hope🌸
    wrote on last edited by
    Добрый день. Ищу укр/русс говорящую автошколу или инструктора по вождению. Подскажите к кому можно обратиться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1319083835T Offline
    t1319083835T Offline
    Виктория Туз
    wrote on last edited by
    Добрый вечер) может кто то знает где можно такую бумажку взять? Подскажите пожалуйста 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t817659588T Offline
    t817659588T Offline
    Владушка
    wrote on last edited by
    можно взять курсы няни и заниматься babysitting
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.