Вінніпег для українців Канада
-
Планируем сделать с товарищем разрешения. Рвануть на озера. Дед, канадец, говорит много чего есть. И для души и для тела)
-
Всем привет) Набираем талантливых и коммуникабельных менеджеров для работы по крипте с руzкими ) Заполняйте форму и с вами скоро свяжутся☺️👇 forms.gle/FjynXBM5TTYAPs637
-
мы вообще о рыбе. может вы под травкой?
-
Всім привіт). Підкажіть будьласка чи була у когось пересадка в аеропорту Hamilton в Торонто,і чи ви отримували там workpermit? Ми з дітьми летимо до Вінніпегу з пересадкою в аеропорту Hamilton,пересадка 2 години.Я розумію, що WP нам потрібно обов'язково ,отримати в аеропорту Hamilton,але не знаю чи встигнемо за 2 години, тому що нас четверо . А якщо, ми не встигнемо отримати WP в аеропорту Hamilton чи зможемо ми отримати потім WP в аеропорту Winnipeg? Дякую за відповідь)!!!
-
Ехать оплачивать если не подключали автоплатеж
-
Вп получают в первом аэропорту
-
Ви в якому районі?
-
Всім привіт, шукаю роботу в супермаркеті: на розклад товару чи збір онлайн замовлення, чи на завод на упаковку, фасування. Є досвід роботи продавчині в Ізраїлі, але англійська не дуже гарна для розмов, читаю и пишу добре
-
Я тиждень тому отримала ВП в Торонто за хв 20 максимум зі всіма пошуками де/як, чергами та інше..Так що можете встигнути..Саме довше це вже після ВП стояла у величезній черзі до виходу на gates на наступний літак до Вінніпегу