Вінніпег для українців Канада
-
PHIN це номер вашої health card Код опціональний, тобто необов'язковий
-
Я не вписував жодного
-
О, спасибо большое.
-
Отчасти
-
Berns Hill
-
Для тех, кто хочет подучить Англ. (Бесплатно первые 5 уроков, далее $10 долларов в месяц за доступ ко ВСЕМ урокам!) с любого уровня! Весь видео курс всей грамматики и базового словарного запаса состоит из 51 урока! Лёгкое и простое объяснение! Телеграм: @Estep_by_step
-
Для тех, кто хочет подучить Англ. (Бесплатно первые 5 уроков, далее $10 долларов в месяц за доступ ко ВСЕМ урокам!) с любого уровня! Весь видео курс всей грамматики и базового словарного запаса состоит из 51 урока! Лёгкое и простое объяснение! Телеграм: Estep_by_step
-
Всім привіт. Через декілька днів прилітаємо у Вінніпег. Шукаємо роботу. В мене є досвід по внутрішніх роботах, малярка, вкладання підлоги, є не великий досвід збирання меблів, також є досвід праці на молочній фермі з технікою та тваринами, також можу працювати помічником механіка. Дружина поки розглядає прибирання, помічник повара або щось в цьому роді. Всім дякую хто відгукнеться
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, який треба лист роздрукувати і взяти для дитини до Канади. Оформлювали візу візітор. Не можу зайти на портал ircc. Пише, що не вдалося знайти інформацію про користувача Не знаю що робити ((