Вінніпег для українців Канада
-
3900 grant ave. Safeway
-
Доброго дня! Шукаємо квартиру або будинок 3 бедрум для сім'ї з маленькими дітками. Можемо в'їхати з 1 липня. Пишіть будь ласка у приватні повідомлення
-
Відразу: www.jobbank.gc.ca/trouverunemploi/ressources/impots-avantages-sociaux;jsessionid=A1C3AF8478AC33F683D704E7ACB07011.jobsearch76
-
Привіт. 🌸 Може в групі є працівник CIBC? Я б залюбки записалась на appointment ☺️
-
Здравствуйте. Ищу квартиру или дом 🏠 2 бедрум для семьи из 3 человек . Район Grant Park, желательно с 1. 07. заселение. Просьба писать в приват. Заранее спасибо!
-
Заходите на сайт. Выбираете удобные для вас отделение, дату, время, сотрудника.
-
Вчера система не пропускала ни меня, ни знакомого 😞 буду пробовать еще. Просто думала, вдруг кто-то есть на нашем языке говорящий с банка) я на русск/укр плохо банковские условия понимаю 🙈, на англ вообще жесть будет для меня 🤦♀️
-
Дякую, я буду в CIBC йти
-
Є контакт з Scotiabank де працює українка. Якщо потрібно, то звертайтеся я скину.
-
В центре, на кассе, работает наша украинка. Но она не открывает счета
-
Мы записывались онлай, будучи не в Канаде, к англоговорящему специалисту. Наш уровень базовый. Все получилось. Не переживайте ..
-
Підкажіть будь ласка чи є якісь громадські чи державні установи які можуть допомогти чи законно вплинути на лєндлорда який корме «сніданками» і фактично не хоче робити ремонт як противогневої техніки так і системи обігріву що по сумісництву система кондиціонування Куди можна звернутися чи налякати тим що звернуся Дякую за відповідь
-
Підкажіть будь ласка чи є якісь громадські чи державні установи які можуть допомогти чи законно вплинути на лєндлорда який корме «сніданками» і фактично не хоче робити ремонт як противогневої техніки так і системи обігріву що по сумісництву система кондиціонування Куди можна звернутися чи налякати тим що звернуся Дякую за відповідь