Вінніпег для українців Канада
-
Тоді треба її купити, заплатити податок, зареєструвати в Торонто, застрахувати, перегнати в Вінніпег, усунути всі косяки, а потім зробити місцеве safety перереєструвати на місці таж не безплатно і зробити страховку. Або везти на лаветі. Порахуйте що вигідніше.
-
-
Доброе утро. Кто знает, до которого часа, модно сделать тест на зрение в MPI?
-
Доброе утро Нам нужно забрать стол и 6 стульев на 610 portage ave и на 187 royal avenue стол и вешалку для одежды, а привезти на 40 Osborne St. сколько будет стоить?
-
Всім доброго ранку,потрібні послуги кравця.Писати в приват.
-
Доброго дня! Прошу відгукнутися людей, які знайшли працю на заводах чи фабриках. Поділиться досвідом працевлаштування. Дякую. Р.S. можна і особисто, як би шо ...
-
Доброго дня всім Маю таке питання хто вкурсі допоможіть Моя донька і я подалися на куает в минулому році все отримали Цього року вона вийшла заміж за поляка і через пів року ми плануємо всі разом летіти до Вініпегу Як бути з зятем поляком Я читала в чатах що віза йому не потрібна що він прилітає в Торонто і на основі свідоцтва про шлюб отримує ворк перміт Не знаю чи це правда Напишіть будь ласка може у когось була така ж ситуація Заздалегідь дякую
-
Бесплатно. Кому нужно, пишите. Забирать в районе Икеи
-
Підкажіть, будь ласка, батути для дитини 4-5 років
-
Все просто. Отправил резюме в индид. Ответили, пригласили, спросит когда могу приступить. Вышел на работу, работаю. Это через две недели после приезда. Уровень языка, базовый, как по мне.
-
Прикольно,у меня пока так не работает...