Вінніпег для українців Канада
-
Что значит саблет? Я так и не разобралась еще
-
Не забудьте потом поделиться впечатлениями. Если найдете кого-то еще, тоже поделитесь контактами 🙌🏻
-
Продам Hyundai Santa Fe 2010 В хорошому стані 8500$ торг Знаходиться в м. Стейнбах Деталі в пп
-
Добрый вечер! Если какой нибудь аналог Ренни( при изжоге)? Спасибо.
-
Саблет - це коли люди зняли житло в контракт (зазвичай на рік), а потім з'їжджають і здають житло, щоб туди заселились нові люди на умовах їхнього контракту (тобто вже менше року). А потім, якщо нові люди захочуть продовжити там мешкати, то мають підписати новий контракт на рік після того, як сплине термін попереднього. Це стандартна схема. Житло зазвичай у такому випадку краще й вигідніше аніж те, яке здають помісячно. (всеодно треба шукати звісно) Єдиний недолік - це те, що нові люди, які хочуть заселитись, повинні так само подавати заявку на житло і показувати свою сплатоспроможність. І поки нові люди не підписали новий контракт з лендлордом, старі орендарі мусять продовжувати платити за оренду незалежно від того живуть вони там, чи вже з'їхали.
-
Це означає, що ми підписали договір з лендлордом на рік. Але нам потрібно виїхати з квартири швидше. Тому шукаємо собі на заміну людей . Це і називається саблет.
-
Дают на 14-30 дней
-
Всем доброе утро! Подскажите как узнать есть ли на авто залоговое право(задолженности) при покупке. Спасибо
-
Доброго дня. Дівчата скажіть будь ласка що потрібно для того щоб почати приймати на Перманентний макіяж? Який дозвіл чи ліцензію куди звертатися? Дуже дякую.
-
Вітаю, Шановні Українці! Мене звати Лейс Одібат Я менеджер будинку, який розташований за адресою 610 Portage Ave. Вінніпег, MB R3C 0G5, Канада. Я розмовляю Українською, Англійською, Арабською, та Російською мовами! Назва компанії - Mainstreet Equity Qorp! Я хотів би надати деяку інформацію про наш чудовий будинок. У нас є супермаркет на головному поверсі, де можна придбати все необхідне для дому, бібліотека, де мешканці можуть брати книги (безкоштовно), оранжерея, де кожен може вирощувати квіти, і приватна зона для спілкування та відпочинку.(сад) безкоштовний тренажерний зал і більярдний стіл, медична приватна клініка, та кафе (обід за 12,5$) конференц-зал, де орендарі можуть домовитися з нами про вечірку чи проведення заходів, охорона 24/7 Автобусна зупинка навпроти дому. Мешканці дуже привітні! (люди похилого віку, студенти, робітники ) Без дітей.Тільки 18+. Це чудове місце для новоприбулих українців, стати мешканцем нашого будинку З доступними цінами на квартири Починається з: 1 спальня звичайна 844$ 1 спальня велика 911$ 2 кімнати 1064 $ Увага!!! Всі комунальні послуги входять у вартість (електрика, вода, опалення, кондиціонер ). Не потрібно платити за це. Є обов’язкова страховка, яка коштує 18 доларів. (або страхування іншої компанії, потрібно надати підтвердження) У нас безкоштовний WIFI тільки на першому поверсі! У нашій будівлі не допускається розміщення з домашніми тваринами. Які документи потрібні для складання договору аренди. 1. ID prov (паспорт, водійські права) 2. Підтвердження доходу (якщо є робота). 3. Виписки з банківського рахунку. Контактний номер 2049604912 (ТІЛЬКИ СМС) З повагою! Менеджер-резидент Лейс Одібат
-
Продам наклейки на клавиатуру. 10$