Вінніпег для українців Канада
-
Ідіотизм рідкісний. Уявіть 200 таких послухає, повідправляє всюди. Не дивлячись на навички і вимоги. А 201 буде чудовою кандидатурою, але до його резюме навіть не відкриють - тому що десь вже на 50 резюме зрозуміють що українці в більшості просто спамлять своїми резюме всі вакансії. І їх перестають розглядати. Шукають місцеві імена і прізвища.
-
Ви розумієте що бездумне "на все подряд по очереди" це ви спамите і жахливо шкодите собі і всім іншим навколо???? На деякі вакансії подано від 300 до 900 резюме. Тому що всі недалекі бездумно відправляють і радять іншим "на все по очереди". При чому 95% уявлення не мають що за робота і які вимоги - побачили відправили. Ні один HR або власник бізнесу не перегляне такої кількості. Максимум 20-30 кандидатів. Вже зробили висновок що українці тупо спамлять, шлють десятки однотипних резюме на все підряд - і їх навіть не розглядають. І навіть якщо якийсь кандидат номер (300+Х) буде мати навички і відповідати посаді - його не розглянуть бо "соотєчіствіннікі" вже наспамили перед ним 300+ невідповідних резюме. Ви визначіться що ви шукаєте, відповідно адаптуйте своє резюме під вакансію, уважно прочитайте вимоги.
-
Мешкаю у комплексі від цієї контори біля IKEA www.p3realtyservices.com/searchlisting.aspx Новобудови, гарний ремонт, нова техніка, поблизу різноманітні ТЦ, Добромаркет, лісопарк, не дуже далеко до центру, нема "контингенту". Якщо сподобалось, то треба заповнити онлайн заявку - показати рахунки у банках, джерела доходів, історію попередніх адрес, (на кожного хто проживатиме), і контакти тих, хто можуть за вас поручитися.
-
Доброго вечора. Мій чоловік робив через Дію.прийшла на пошту за 5 хвилин
-
Доброго вечора. Мій чоловік робив через Дію.прийшла на пошту за 5 хвилин
-
Доброго вечора. Може хтось має активне посилання для зміненя адреси в health card? Ті що в чаті не активні
-
Мои действия, обдуманные и целенаправленные .помогли мне найти работу за две недели после прилёта. Вы можете делать как вам удобно. Человек спросил, Я рассказал свой метод. Не нужно переходить на личности, называть действия других"идиотизмом". Это информационный ват, в большей мере. Флудить это вам в другое место. Работодатель, которому нужен человек и по 1001 резюме открывает. А ваши доводы не обоснованы . Я желаю вам всего доброго
-
Идете туда где делали и меняете
-
Купил что бы перепродать)
-
Дякую
-
Є...купуй ковзани і чекай морозів.