Вінніпег для українців Канада
-
Підкажіть будь ласка чи можна тут купити Омепразол .
-
Дякую)
-
Доброго вечора. Так роблять,ми отримали ворк перміт у Гамільтоні, 4 дня тому,чекали десь годину. А сін номер,не знаю чи отримують в аеропорту Гамільтон,у нас не було часу,ми запізнювалися на інший рейс. А на наступний день ,отримали сін номер ,в готелі Best Western, за 5 хвилин !Там зараз немає черги) Успіхів вам))
-
❤️❤️❤️ НА ОПЕРАЦІЮ ДЛЯ НАШОГО ЗАХИСНИКА❤️❤️❤️ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Перший раз в житті прошу допомогти, моєму братику, Володимиру Гриценко. Володя має таке страшне поранення, що шанси вижити в нього були 0,0001 відсотка. Але він за нього вхопився і живе. І навіть сміється. Але треба операцію. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 У Володі важке поранення. Особливо постраждало обличчя - роздроблені кістки, які треба відновлювати нарощуванням. Куля вийшла через вухо, барабанної перетинки немає і чи можна то відновити - наразі не відомо, бо набряки ще не дають можливості повноцінно то оглянути. Якщо можете, підтримайте, будь ласка. Це дорого, не всі лікарі беруться, довго і морально дуже важко, але він не скаржиться. Дуже тішиться, що люди підтримують. І жартує. Хотілося б повернути йому можливість посміхнутися. Вартість операції 300000 грн. 150000 вже зібрали бойові побратими. Треба дозбирати другу половину Будем вдячні за будь яку суму допомоги 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 💳💳💳💳💳💳💳 Карта Володимира: 4132827021312268
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка хтось перекидав кошти з канадської картки на свій банківський рахунок. ? Програма paysend. Скільки чекали на отримання коштів ? Дякую за відповідь.
-
Дівчата, кому потрібна неофіційна робота Знання англійської має бути хоч якесь ( аби розуміти, і могти відповісти. І розмовляти на якісь теми) Шукаю собі заміну Бажано мати авто, але не обовʼязково (просто зранку їздитимете по потрібних точках) Мати досвід у прибиранні будинків (потрібно швидко (але не аж так як в готелях😅) Все інше в пп:)
-
Привіт. Чи їде хтось в місто Beausejour (60 км від Вінніпегу) 12-го липня? Мені потрібно потрапити в МРІ міста Beausejour до 13.30 на тестування. Чув що передімною має проходити тестування якийсь Артем (якщо ти читаєш це - відгукнись), може ще хтось з Вініпегу буде проходити там тестування 12 го липня, або буде там у справах, буду попутчиком, буду фінансово вдячний. Дякую за увагу. Гарного дня))
-
До Виннипега есть поезда?
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка куди можна звернутися, щоб перевірили зір і на місці зробили відповідні лінзи для зору
-
Там і комісія менша ніби і за пару хвилин перекидуються кошти
-
Краще Wise