Вінніпег для українців Канада
-
10 CAD
-
20CAD
-
Сукня 10 CAD Розмір L
-
Привіт. Можете підказати. Я подалася спочатку на робочу візу, мені прийшов лист з одобренням. Потім, я передумала, і подалася на туристичну. Створила нову ел. пошту і подалася заново і мені теж прийшло одобрення і я вже навіть записалася на біометрію на четвер. З першою заявкою не робила нічого, не відміняла. Але в п’ятницю мені прийшов лист на стару , першу, заявку(робочу візу), на стару ел пошту. Що треба щось зробити з заявкою, якщо передумала, то відмінити. Мені кажуть не робити нічого. І йти на цю нову заявку(туристичну).
-
Всім привіт, в когось є синупрет або аналог? Можу викупити, дуже потрібен
-
Доброго дня, дякую, знаходила сайти, але там довго чекати доставку. Тому шукаю тут ,може в кого є
-
Доброго дня, спробуйте замовити
-
Добрый день. Подскажите, может кто-то воспользовался помощью в покупке билетов через этот сайт? tickets2canada.com/ Девочки из США выкупают билеты на лучших условиях (2 чемодана по 23кг), нужны реальные отзывы. Никак не могу подобрать подходящие билеты.
-
ютуб це алгоритми і йому можна допомогти зрозуміти якою мовою вам контент не показувати: можна почитати тут (corgit.xyz/stand-with-ukraine/yak-zablokuvaty-rosiiskyi-kontent-na-youtube) - є гарні рекомендації +для дитини я створив новий профіль в youtube де дозволив тільки обрані канали і тепер дитина дивиться відео українською або англійською додатково дитині говорив щоб вона переключала відео якщо чув російську мову
-
якщо це "гуманітарні" квитки то до чого предоплата ? +інформації про цей сай є тільки на фб на порталах де можна за гроші купити статті без особливої перевірки інформації я бачив людей які купували квитки через групи в телеграм але там і ціни були наближені до реальних висновки робіть самі
-
Вот и мне не спокойно как-то. А где покупали вы билеты, поделитесь пожалуйста? по Европе опыт покупки есть, а вот межконтинент боюсь что-то напутать, очень много нюансов.
-
я купував через сайт авіаперевізника. Condor коли я купував давав найдешевші пропозиції для преміум квитків. якщо є змога обирати з якої країни вилітати то раджу шукати так: відкрити сайт: www.skyscanner.com/ і шукати франці-торонто франкфурт вінніпег і т.д. таким чином можно знайти найдешевший варіант (тільки потрібно враховувати вартість дороги до тієї країни/міста )
-
Добрый день. Подскажите. Где в центре есть ксерокс?