Вінніпег для українців Канада
-
Я б їх порівняла з новусом 😁
-
У кожного своє хобі 😂
-
Це розумно, якщо є час, бо особисто мені не вистачає 😄 Хоча в перші тижні (а може лише дні 😂) так і робила, потім почала скуповуватися просто де ближче і все))
-
вже в ефірі, приєднуйтесь
-
Трансляція про Освіту в Канаді www.youtube.com/watch?v=RgVCdaOx4uo
-
я нашёл как перевести. банк конвертирует за 100 cad 320 zl
-
Ха люди матрасы через 4 месяца возвращали)
-
Привіт, хочу поділитись. В волмарті знайшли чудовий гриль не гриль аж за 25 долларів. От Бачили аналогічний в канадіан тіре за 220 тому пишу. Ми свій опробували, мали дрова. Їх теж знайшли в місцях ''безкоштовна деревина'' так і пише, там викидають палети. Всім бажаю гарних шашликів)
-
Теж цікаво. Всим знайомим прийшли такі листи...
-
Вітаю Всіх 👋 Я - перукар з великим досвідом роботи 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : #Salon_Ruwis' - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 - зачіски 👰 -макіяж 💋 -аквагрим 🥳 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду , балаяж , шатуш ....) Локація: 83 Sherbrook St, Winnipeg, MB R3C 2B2 Дзвонити +14318772541 або пишіть у месенджер
-
Вы не верьте но попробуйте )
-
Ребята, кому еще интересно осталось 5 кг домашних вкусных огурцов, могу добавить листья хрена на засолку, 6 сад за кг. Забрать можно на юге возле kings park или в районе аеропорта завтра с 7.30 до 3.30, пишите в личку. Приятного вечера!
-
Добрий вечір всім, сьогодні знайшла сайт Instacart.ca, зробила там замовлення, отримала в подарунок 30 доларів знижкою. Якщо хто хоче спробувати отримати знижку - ось мій промокод LEAK062BD2. Вам 30$ на перше замовлення, а мені 10 в подарунок) Користуйтеся!
-
Шукаю роботу по п'ятницях після 6рм і по суботам на весь день. Підходить разова,тимчасова і постійна