Вінніпег для українців Канада
-
Є вакансія на роботу фул-тайм 17$ година старт Пн-пт 8-17 Робота на складі
-
Можна більш детально ?
-
Привіт Завтра буде безкоштовний вебінар про інтенсиви англійської від канадських мовних коледжів та академій, що надають знижки і стипендії для українців на час війни Можна зареєструватись, щоб отримати потім запис вебінару, якщо не можете бути присутніми www.eventbrite.com/e/670557614877
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів Допоможу з позуванням та емоціями Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️ Подарункові сертифікати в наявності🎁 www.instagram.com/ksenia.photolife/ kseniazubykphotographer.mypixieset.com/ За деталями пишіть у приват📩
-
Всем привет кто знает контакты станций с нашими мастерами где делают развал схождение?
-
Всем привет кто знает контакты станций с нашими мастерами где делают развал схождение?
-
Усім привіт. Якщо ви хочете гарний тарифний план, новий телефон або домашній інтернет за низькими цінами, пишіть мені в телеграм або приходьте до магазину. Адреса магазина 1225 St. Mary's Road St. Vital centre, магазин Tbooth Wireless. На вході українські прапорці як орієнтир
-
Напишу в особисті
-
🚕Авто в оренду Вінніпег!🚕 ▪️2010-2012 (37$/день) + податки ▪️2013-2017 (47$/день) + податки ▪️2018-2023 (57$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💲1000$ секьюріті депозит - для Uber $ 750 для денних ❗🚕 Оренда під UBER(питати індивідуально)🚕❗ ❗ Активації акаунта UBER ❗ -- З нуля від 2-5 днів. ✔️Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 14 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Inst - Uber.winnipeg Telegram- @win_uber
-
Потрібен працівник на посаду реєстратора Знання англійської на розмовному рівні Досвід в сфері реєстратора Знання Microsoft Excel, та інших програм Пишіть будь ласка тільки ті, в кого є ці дані Дякую за увагу))