Вінніпег для українців Канада
-
Є, під баром The Osbourne Taphouse є клуб, вхід 25 доларів
-
Дякую😂
-
Я ходила Але не підходили години Всюди можна ходити))
-
#требадопомога СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШЕМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще 700км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє малих дітей.Чужі околиці,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3000грн потрібно на паливо щоб доїхати.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають тим паче в даний час,гадаю ніхто не може знати де та при яких обставинах може опинитися...Не залиште без уваги будь ласка😫🙏🙏💓 Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю +380938644955
-
10 придел
-
Дівчатка 😃🤗, район North End, запрошую на манікюр, педикюр з покриттям гель -лаком. Якісний матеріал, інструмент стерильний, пилочки одноразові. З дозволу адміна.
-
Тогда с первого числа. Посмотрите, у вас на почте должно уведомление быть, с какого месяца
-
Інгліш учу, канадки не цікавлять.
-
Шукаємо роботу на будівництві! Для двох людей, виконуємо всі види внутрішніх робіт, досвід роботи 10 років! +1 431-788-1373
-
Good morning everyone If you need help with IELTS english or frensh test I can HELP you to get CLB4 easily IELTS exam is not only about language IELTS test is based on a structure and i can teach you that if you are interested feel free to text me anytime NB : i got my result 2 weeks ago CLB 8 🤞