Вінніпег для українців Канада
-
Без запису не приймають. У нас була ситуація, що я зробила 2 записи на одне ім’я. І система видалила другий запис, типу як помилку. І все, нам сказали запис один, приймаємо одну людину. Друга ловіть новий час
-
Ні вакцинація, ні тест не треба. ArriveCAN по бажанню. Ви по прильоту будете на автоматі заповнювати декларацію у будь-якому разі. Просто він або підтягне інформацію що ви заповнили, або треба бути вручну там заповнити
-
Про WES: Евалюація диплому. Нажаль, Канада не признає наші дипломи тут. Проте, країна зробила спосіб, за яким можна еваліювати свій диплом за канадськими стандартами. WES (world education services) допомагають це зробити. Коштує така послуга 200-350 кад. Що вам потрібно зробити? Перекласти дипло на англійську або французьку. АЛЕ! В межах WES є програма WES Gateway, яка допомагає дещо спростити процес оцінки вашого диплому. Ця програма доступна для людей з Афганістану, Еритреї, Іраку, Сирії, Туреччини, України та Венесуели. Як на неї податись? Самі ви це зробити не зможете. WES має парнтнерів (нон профітні організації по всій Канаді), які можуть вам допомогти з процесом подачі і, якщо ви підходите по вимогам, дати вам ваучер на безкоштовне отримання цієї послуги. В Оттаві така організація називається OciSO,в Кінстоні - Keys та ISKA, в Торонто- JVS та декілька інших. До слова, JVS – дуже крута організація. Мені вони дуже допомогли свого часу. Як податись? Шукаєте таку організацію в своєму місті, або провінції за посиланням www.wes.org/partners/global-talent-bridge/wes-gateway-overview/ пишете лист їм на почту. Заздалегідь варто перекласти диплом. Якщо ви підходите вимогам, то вони допоможуть вам оформити аплікацію і дадуть ваучер на знижку або взагалі зроблять це безкоштовно. Після того, чекаєте 30-50 днів.
-
Мы один из паспортов отправили в Лондон, с чеком об оплаченной обратной доставке. Но пришлось заказывать доставку повторно, потому что они этот чек то ли потеряли, то ли не увидели. Не понятно 🤷🏻♀️ Попробуйте написать на почту им или позвонить на горячую линию за деталями. Но в Варшаве в визовом, достаточно было копии паспорта и доверенности от руки, что бы забрать паспорт
-
Ми помістили всі ліки(шпріци, ампули, таблетки, мазі....) в багаж, запитань не було.
-
Доброго дня підскажіть будь ласка які компанії лотнічі їдуть з Торонто до вініпегу і беруть в люк багажовий собак гарно дякую
-
Добрый день. Нужен совет. Если самостоятельно отвозить документы на вклейку, что для этого нужно? Возможно, кто-то отвозил в Лондоне, буду признательна за информацию.🙏