Вінніпег для українців Канада
-
🔥 Вакансія: Асистент Операційного Менеджера 🔥 м. Вінніпег ❇️ З/П від $30/годину 👉 Основні вимоги: Англійська мова на рівні Advanced (розмовна), досвід в управлінні проектами від 3 років. 👉 Обов'язки: Робота передбачає керування проектами з установки зовнішньої та внутрішньої реклами, спілкування із підрядником, контроль виконання робіт, бюджетування, робота із документообігом. Досвід роботи із зовнішньою рекламою - вітається. Резюме відправляти до [email protected] #робота #роботадляукраїнців #робота_для_українців #менеджмент #вакансія #вінніпег #Манітоба
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Доброго дня! В компанію New Hope Transport потрібні механіки для траків. Full time, хороший роботодавець. Сама в цій компанії працюю. Кому цікаво пишіть в особисті.
-
Ребята, продаю 6 кг своих домашних огурчиков, цена 7 сад за кг, также есть щавель, лук, чеснок. Забирать на юге города. Приятной среды!
-
Усім привіт👋 Запрошую на процедури нарощення вій ( якісні українські матеріали🇺🇦) Ламінування вій (італійські препарати InLei)❤️ Район Grant park & River Heights
-
Продам чохол - power bank (чохол з додатковим акумулятором); Тільки для iPhone XR; АКБ: 5000 mAh; Косметичний стан: 3.5/5; (є потертості зі складу) Технічний стан: 5/5 (новий АКБ, користувались для тесту 2 рази); Причина продажу: замовляли із Китаю на X, прийшов на XR; Забирати в районі St.James Ціна: 30 CA; Подробиці - в приватні повідомлення.
-
Існують тарифи які покривають дом інтернет і моб. зв'язок?
-
Продам контрацептиви Yaz (аналог українського Джаз плюс). В наявності 2 пачки. Ціна 20 $ кожна. Причина: приймала раніше, більше не потребую. Купляла в Life Smart Pharmacy за рецептом лікаря з Walk Clinic.