Вінніпег для українців Канада
-
Я знаю) хвилинку
-
Дякую 🙏
-
Хто знає як брати справку про несудимість з України дистанційно і з Польщі ?
-
Відповідь імміграційного консультанта)
-
Запитав, нададуть відповідь підкажу
-
Як такого списку не має t.me/ukrkanada/12/25998 це загальний список, який вам буде потрібний 100%, по провінційним програмах є ще підтвердження різні, це залежить підпрограми і це підсказати можуть імміграційні консультанти
-
Дякую велике
-
Там є посилання заходите вибираєте країну Польщу і інструкція є, а з України ще простіше, зарез скину
-
Якщо я буду головним аплікантам і чоловік зі мною , чи потрібно чоловіку ( був одружений і має неповнолітню дитину) свідоцтво при розірвання шлюбу і свідоцтво про народження дитини?
-
t.me/UA_Canada_Cuaet/542
-
Чекаю відповідь
-
t.me/UA_Canada_Cuaet/392 з України, але не забуваємо про переклад на англійську мову, в Канаді це роблять сертифіковані перекладачі
-
Також свідоцтво про ваше одруження ( якщо воно є) , якщо немає документи які підтверджують що ви живете разом більше року( договір оренди, спільне страхування, спільні кредитки, і тд.)
-
Так обов'язково треба, свідоцтво про розлучення і свідоцтво про народження дитини.
-
Підкажіть будь ласка , відправив емейл на біометрії у Львові вже більше тижня тому досі не мае відповіді про дату , шо порадите робити ?
-
Якщо немає можливості взяти документи дитини ( свідоцтво про народження) з мамою дитини не дуже гарні відносини , можливо є якісь інші варіанти, документи які може батько представити ?
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, ми в квітні подавалися на повернення податків GST, зараз вже термін повернення коштів завершився, але нам нічого не повернули, як можна перевірити, чому це так, чи взагалі той лист дійшов, чи можливо там бракує якихось документів. Я читала, що можна якось це перевірити онлайн, але як це можна зробити? Може хтось щось може порадити в цій ситуації. Дякую 🙂
-
Дякую
-
Напишіть їм на ту почту, і приложіть скрін, в кабінеті нема запрошення?