Вінніпег для українців Канада
-
За таке не чув) можна подробиці?) Де це можна після отримання піар за рахунок держави піти навчатись?)
-
Якщо є піар то не треба платити за навчання?) В яких саме автошколах? Я тільки від Вас чує перший раз таке, може порадите школу в якій Ви таке точно чули?)
-
Доброго дня.Мої друзі попросити виставити.Здаємо студію у суборенду з 1 серпня. Ціна 975 + світло, решта входить у вартість. Квартира має балкон, сучасну плитку та посудомийну машину. Також є чудова тераса. Адреса 315 Bannatyne Ave.За іншою інформацією тільки дзвоніть за номером 2048694196(говорять українською)
-
2019 Kia Optima - седан - пробіг 13 300 км Ціна 19 500$ Цей автомобіль може похвалитися низкою зручних функцій, серед яких запуск двигуна кнопкою, безключовий доступ, круїз-контроль, попередження про виїзд за лінію, розважальна система з сенсорним екраном, сумісна з Android Auto та Apple CarPlay, підключення Bluetooth, підігрів передніх сидінь та керма, а також сидіння водія з функцією пам'яті. Жвавий екстер'єр королівського синього кольору доповнюється доглянутим інтер'єром. Крім того, двигун знаходиться в ідеальному робочому стані, автомобіль нещодавно пройшов ретельну перевірку безпеки. Компанія Автоспектр пропонує цей Kia на продаж. Якщо у вас є 60-75% від необхідної суми, ми можемо розглянути можливість безвідсоткової розстрочки для новоприбулих! За більш детальною інформацією рекомендуємо звертатись до Автоспектр за телефоном (204)8906389 goo.gl/maps/YCFbm3YEzVoF318b9
-
Привіт! Де краще шукати роботу в Winnipeg?
-
Привіт питання до велосипедів хто придбав електро велосипед, Hyper E-Ride Electric Bike, 700C. Як вам використання асистента він дійсно допомагає, бо я не помітив різниці?????
-
Продам одним лотом 100cad$ все в дуже гарному стані
-
Добро дня) я перукар, звертайтесь😉