Вінніпег для українців Канада
-
Подскажите пожалуйста, ни кто не знает автобусов или может попуток, перевозок, которые едут с Торонто в Виннипег и могут перевезти чемодан с вещами?
-
Она у меня есть в электронном варианте
-
В mpi есть книжка с правилами, можно купить. Не помню сколько стоит, где-то около 20баксов. Там есть всё, но на сайте те же правила написаны бесплатно.
-
Тут есть вопросы по Манитобе и до воли таки странные) типо какая безопасная дистанция должна быть в секундах) или с какого по какое число нельзя пользоваться шиповаными шинами) ещё кучу всего) то лучше выделить время и поотвечать на вопросы, правда заколёбывает постоянно переводить🤷🏼♀️ может с двух телефонов будет поудобнее))))
-
Добрий день!! Хто має позичити казанок на один день! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
На русском можно сдавать, но пробные только англ. Автоперевод в хроме в помощь.
-
На прохання власника невеликої будівельної компанії в якій я працюю потрібні 2 працівника на залізобетонні роботи ( фундаменти ,підїзди до гаражів ,поли в гаражі та підвалах, стіни і тд.. Підготовка площяток під бетонування, коротше то складання опалубки,вязка арматури та бетонування, фінішне затирання полів в гаражах та підвалах). Праця в Вінніпезі та околицях. Дальні відїзди від міста оплачуються,можливість розвитку та карєрного росту в копампанії. Вимоги: ~Наявність автомобіля ~Бажання працювати та навчатись. ~Пунктуальність ~Бажання працювати не тільки по 8 годин а часами по 10 і навіть по 12 годин в день та інколи по 5-7годин по суботам. ~Досвід роботи в подібних сферах (але можно й без досвіду на навчання ,головне щоб було бажання вчитися та розвиватися в компанії) ~Знання англійської буде плюсом але не обов'язково. Заробітна плата залежить від вашого досвіду та бажання працювати. За більш детальнішою інформацією та за контактами звертайтесь в особисті повідомлення.
-
а едмонтон тут до чого? я не в едмонтоні
-
Посольство мабуть? Я теж останні 5 років жила в Ізраїлі і буду з консульства замовляти цю справку
-
я наприклад останні 2 роки проживала в Лівані, і в Швейцарії. Тобто мені потрібно летіти в Ліван, а потім в Швейцарію, щоб отримати ПР😂
-
тобто щоб влаштуватися на ці вакансії, треба повернутися до тих країн де я проживала і взяти 2 довідки що я не судима?🤣🤣🤣
-
Всі питання на екзаменах по цих тестах. Єдина відмінність, що в пробних 20 питань, а на екзамені 30, маєте право на 4 помилки, 5 не здали . Якщо вам лінь їх проходити і ви впевнені в своїх знаннях, то не тратьте час. Але для чого тоді запитували 🤷
-
instagram.com/liza_pozhydaeva?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==