Вінніпег для українців Канада
-
Підкажіть, будь ласка, чи є українські сімейні лікарі?
-
Здається в субаренду квартира -студія в дуже гарному безпечному місці район Осборн ,зупинка гілки автобуса Blue.Достатньо новий житловий комплекс,пралка-сушарка в квартирі,перший поверх з зоною для патіо.В комплексі є спортзал,зона відпочинку,станція кофе «Старбакс»,на пʼятому поверху зона патіо .Квартира в гарному стані ,можна щ великими собаками!В підземному паркінгу є мийка для собак.Орендна плата 1258 н ас місяць,договір до листопада,з можливістю продовження .Комунальні ,тільки єлектрика (60-75 в зимку).Для першого (да і не тільки)часу в місті-ідеально !Нас побільшало ,стало трошки замало місця .
-
Добрий (чи дивлячись для кого він добрий). Можливо когось так теж кидали, я не знаю, але з неймовірним здивуванням м'яко кажучи, взнав, що я не зможу ходити у школу, на яку я ще а січні був записаний після тестів, і чекав 7 місяців, тому що, хтось зробив якусь помилку, записав мене на початок лютого, при цьому не дзвонили і не писали. У школу заходив, там сказали що нічого виправити не зможуть, їм шкода, і відфутболили, як часто люблять робити до офісу мол дзвони чи йди і там розбирайся! Як це взагалі пояснити?! Хто знає
-
Добрий (чи дивлячись для кого він добрий). Можливо когось так теж кидали, я не знаю, але з неймовірним здивуванням м'яко кажучи, взнав, що я не зможу ходити у школу, на яку я ще а січні був записаний після тестів, і чекав 7 місяців, тому що, хтось зробив якусь помилку, записав мене на початок лютого, при цьому не дзвонили і не писали. У школу заходив, там сказали що нічого виправити не зможуть, їм шкода, і відфутболили, як часто люблять робити до офісу мол дзвони чи йди і там розбирайся! Як це взагалі пояснити?! Хто знає
-
Деталі в Приват будь ласка. Зацікавлена
-
Терміново потрібен робітник на ферму, в Oak Point. Робота на полях, з тваринами. Взимку- комерційна риболовля. Житло, авто надається безкоштовно. $15-25. Дружина може також працювати, допомога в прибиранні, догляд за дітьми Потрібен тракторист, з досвідом управління с/г технікою в містечку Ste Rose du Lac, MB. $21 на годину, фулл тайм. Надається безкоштовно окрема кімната та авто. Не підходить для сімейних. Потрібне водійське посвідчення, базова англійська. Також потрібні кузовщики, с досвідом, базовою англійською. Старт $18-24(переглядається через 3 місяці). Потрібне водійське посвідчення. Winnipeg Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення
-
Добрий день, ще доступна?
-
Hyundai Tucson 2024 Trend. 2.5, 8ст АКПП. 40.999 $ або 300$ bi-weekly, 7 років. Час очікування 3 місяці. Шкіряний салон (електр. сидіння), панорама, dual-zone climate, bluelink, adaptive cruise, камери, підігрів руля/сидінь, LED headlights, block heater.
-
Здравствуйте, в группе по поиску искал как укр права поменять на канадские полные так и ничего не понял. Одни пишут просто пришли сдали и им дали полные канадские права другие сдавали что то пересдавали. Может кто то кто сам менял эти украинские права на полные канадские написать как происходит процесс. Желательно в личные сообщения, спасибо всем добра