Вінніпег для українців Канада
-
Отдам бесплатно набор НОВЫХ купальников Н&М, размер 1.5-2 года. Забирать North Kildonan
-
Можно вашу сторінку в соц.мережах?
-
І ми чоловікові шукаємо четвертий місяць
-
Це десь прописано? Бо я читала, шо з інших за Україну коаїн- 6 міс, аз України 1 міс
-
Ми просто вибирали зі списку басейн який нам сподобався і дивилися графік коли можна ( free swim)
-
Зазвичай один рік, але офіцер може запросити повторний крімінал чек і раніше ніж через рік.
-
Дякую!
-
За них теж чула, що розширена організація По типу Пайнекл
-
Вітаю, підкажіть чи будуть доступні послуги з виготовлення документів в Пн 4 вересня (лонг вікенд). Було колись в Бест Вестерні(а як зараз?) Або де можна це взнати? Дякую
-
Express Employment на 912 портейдж якщо хто знає
-
Привіт, доброго дня. Чесно кажучи, я шукаю няню або няню для моїх 3-х і 5-річних доньок, пишіть мені в приватному вигляді, якщо вас цікавить додаткова інформація 📍
-
Якщо агенство типу Pinnacle, то можна
-
Доброго дня Зареєструвалась на безкоштовний басейн та спортзал через Family Dynamics Але не можу зрозуміти, де шукати інформацію про наявні безкоштовні абонементи На сайті я щось туплю😂 Help:)
-
Мають роботу, їм потрібні водії, не високої англійської достатньо, b1 як не мене досить, що платять і які умови не знаю, просто з людиною говорив і сказав що мають роботу і не вистачає людей, бо багато будівництв навколо Вінніпегу