Вінніпег для українців Канада
-
Кеди супер👍🏼
-
Что за тишина?
-
Продаю, ціна договірна.
-
Я вообще выиграл в лотерею. 4 штуки. 3 пересадки было
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів Допоможу з позуванням та емоціями Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️ Подарункові сертифікати в наявності🎁 www.instagram.com/ksenia.photolife/ kseniazubykphotographer.mypixieset.com/ За деталями пишіть у приват📩
-
✨РОБОТА З ДОМУ✨ Наразі моє фінансове агентство шукає людей, яким потрібна гнучка можливість працювати дистанційно з дому, неповний робочий день або навіть вільний час, заробляючи додатковий дохід без шкоди для поточної роботи чи графіка. Чудово для мам, які залишаються вдома! Або хтось, хто намагається побороти інфляцію! - Досвід не потрібен -Оплачуване навчання та ліцензування Якщо хтось зацікавлений, зв’яжіться зі мною або залиште коментарі нижче!
-
✨РОБОТА З ДОМУ✨ Наразі моє фінансове агентство шукає людей, яким потрібна гнучка можливість працювати дистанційно з дому, неповний робочий день або навіть вільний час, заробляючи додатковий дохід без шкоди для поточної роботи чи графіка. Чудово для мам, які залишаються вдома! Або хтось, хто намагається побороти інфляцію! - Досвід не потрібен -Оплачуване навчання та ліцензування Якщо хтось зацікавлений, зв’яжіться зі мною або залиште коментарі нижче!
-
Створіть неповторний український куточок в вашій оселі за допомогою унікальної карти України з алюмінієвого дроту. Цей виріб є втіленням любові до Батьківщини, де кожна деталь створена з майстерністю і пристрастю, що додасть неповторного колориту та вишуканості вашому інтер'єру. Карта України може також бути прекрасним подарунком для ваших близьких та друзів, нагадуючи їм про рідний дім. Для замовлення переходьте за посиланням: www.etsy.com/ca/listing/1490914981/
-
Тільки не забудьте взяти із собою договір оренди з новою адресою
-
Какую цену хотите?
-
Macbook Air 13” Mid 2013, SSD128Gb, 4gb DDR3, 1.3 GHz I5, Intel HD Graphics 50001536MB MacOS Ventura Нова батарея. Захисна плівка на клавіатурі. Зарядне magsafe 2 45W з адаптером під розетки EU та US/Canada (не оригінал). 240$
-
Macbook Air 13” Mid 2012, SSD128Gb, 4gb DDR3, 1.7 GHz I5, Intel HD Graphics 4000 1536MB MacOS Monterey Нова батарея. Захисна плівка на клавіатурі. Зарядне magsafe 2 45W з адаптером під розетки EU та US/Canada (не оригінал). 225$
-
MacbookPro 15” Late 2008 ssd 120Gb, 8Gb ddr3 2.4Ghz Core2 Duo, Nvidia graphics 256Mb MacOs - Big Sur Батарея 44% (потребує заміни) тримає близько години. Оригінальне зарядне Magsafe1 85W 125$
-
MacbookPro 15” Mid 2014, ssd 250 Gb, 16Gb DDr3, 2.8GHz Quad-Core I7 Nvidia GT750 2Gb Graphics MacOS - Big Sur Батарея 82% - 850 циклів. Оригінальне зарядне Magsafe2 85W 350$