Вінніпег для українців Канада
-
На имейл приходит
-
Приходит по разному, кому-то неделя, у меня 18 дней
-
Всем добрый вечер. Кто уже проходил процедуру заполнения EOI квалифицированный работник ,долго вы ждали письмо LAA ? И где его правильно проверять на имейле ? Подскажите пожалуйста 👐
-
Вітаю, я особисто прилетіла опівночі 9 серпня у Вініпег. Зателефонувала в готель Fairfield Inn, почала говорити українською, мені відповів менеджер теж українською. За мною приїхали, забрали і розмістили. Так, на місці волонтерів немає, та набираєте номери телефонів зі списку, який буде у переліку на столі))
-
Всім привіт ! Кілька днів тому приїхав в Вінніпег . За освітою я архітектор , але останні 5 років працював вчителем англійської в Китаї . Англійська на хорошому рівні . Я в пошуку будь якої роботи . Буду вдячний порадам і пропозиціям в приват ❤️
-
Вже в цю п'ятницю 15 вересня почнеться передзамовлення 15 айфонів. Пишіть кому цікаво
-
А, и важный момент. Если у вас контракт двухлетний, как у меня это легальный способ уйти с него без штрафа в 300 долларов. Нужно заявить, что переехал по новому адресу, и там не оказалось розетки. Правда, нужно найти такой адрес. Всё, контракт разорван без штрафа, ещё и извинятся )
-
Добрий вечір, підскажіть хто зтикався з перенесенням домашнього інтернету з одного місця житла на інший адрес. Який алгоритм дій? Оператор BELL. Англійська моя не настільки гарна, щоб розібратись, що пояснює консультант по телефону
-
Доброго дня. Здається в саблет 3 бедрумний Таунхаус. Розташований в тихому спокійному районі Unicity. 3 хвилини пішки Walmart, Canadian tire, Dollar Tree, Sobeys, Vallue village, Shoppers, Staples, а також школи всіх рівнів, садок. Зручна транспортна розвʼязка. Окремий вхід, зона патіо, дві кладовки ззовні і в середині. В дворі є басейн та дитячий майданчик. Є місце для авто. Є свояпральна машина , сушильна, посудомийка. Ціна 1536 в місяць. За додатковою інформацією звертайтеся в приватні
-
Уроки англійської мови🇬🇧 Доброго дня,мене звати Олена і я вчитель англійської мови з досвідом викладання 4 роки та життям в англомовних країнах понад року(маю досвід як з дітками так і з дорослими) Звпрошую на уроки англійської мови оффлайн в районі Henderson library (15Cad- 60 хвилин) За подробицями звертайтесь в приватні