UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я також в Україні, і навіщо мені кататися туди-сюди, якщо можу зробити це через посередника
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка скільки може коштувати відправити кур'єром паспорт на вклеювання візи вже з території Польщі. Дякую
-
Здрастуйте, може хтось знає якісь магазини модного брендового одягу в Монреалі. Або магазини з доставкою з інших міст Канади та США? Тут м'яко кажучи стиль у всіх досить простий, та й у магазинах всі відповідні. Хочеться чогось по-справжньому стильного.
-
Поки підтверджено що програма діє до березня 2023. Що далі ніхто не знає. Отримана віза не гарантує в’їзд бо рішення приймає випускаючий офіцер на кордоні. Що буде після березня 2023 не знає поки навіть міністерство імміграції Канади
-
Ще нічого точно не сказали
-
Пустят, просто можливо не видадуть ворк пермит Але це не точна інформація
-
А якщо пізніше березня, то не впустять вже?
-
Программа зараз діє до березня 23 року. Візу можуть там як на пів року так і до кінця паспорту. Тобто в’їхати потрібно до кінця дії візи але не пізніше березня 2023
-
Підкажіть, будь ласка, коли отримуєте вклеєну візу, в який термін після отримання візи необхідно в‘їхати в Канаду? Чи вказан якісь термін на самій візі в паспорті? Дякую!
-
Доброго вечору☺️ Підскажіть хто скільки часу чекав паспорти після відправки на вклейку? І можливо хтось відправляв у Рим?
-
Так, напишу, може це дійсно на щось впливає)
-
якщо раптом зміниться щось, то повідомте будь-ласка)
-
В нас така сама ситуація. Біометрія була 9 червня, чоловіку прийшов запит на паспорт 25 серпня, чекали чекали, але нам з дітьми нічого не прийшло. Помітила, що чоловіку прийшов запит за тиждень, як я почала писати листи на їх пошту. Зараз відправила від імені мене і дітей, буду чекати результату
-
Привіт. Новини, 26 серпня біометрії Львів. Сьогодні оновлення, запит на паспорт. Є ще в когось так? Чоловіка подала в липні, ще досі немає результату.
-
Хіба якщо через турфірму подавати
-
Понял, спасибо
-
Из Украины
-
В польшу, например, успеет доехать до этого времени?
-
Нужно чтобы иммиграционная служба Канады получила их до 30 сентября
-
Чи буде достатньо з 18 вересня до 30 вересня часу, щоб я відправив паспорт на вклейку візи, та його отримала імміграційна служба Канади?
21 Jan 2023, 07:36
10024/28714
about an hour ago