UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Привіт. Новини, 26 серпня біометрії Львів. Сьогодні оновлення, запит на паспорт. Є ще в когось так? Чоловіка подала в липні, ще досі немає результату.
-
Хіба якщо через турфірму подавати
-
Понял, спасибо
-
Из Украины
-
В польшу, например, успеет доехать до этого времени?
-
Нужно чтобы иммиграционная служба Канады получила их до 30 сентября
-
Чи буде достатньо з 18 вересня до 30 вересня часу, щоб я відправив паспорт на вклейку візи, та його отримала імміграційна служба Канади?
-
Доброго вечора. В мене виникла така проблема. Під час реєстрації у візовому центрі у Львові на здачу біометрії, чомусь не прийшло письмо про підтвердження аккаунта, (наскільки я розумію воно має прийти автоматично) тому дальше пройти не можу. Реєстрував на ту саму пошту, яку вказував під час подачі заявки. Скажіть будь-ласка, в когось виникали подібні проблеми ? І чи можна зареєструвати інший аккаунт на сайті візового центру на іншу пошту і спробувати ще раз ?
-
Через МР якщо є знайомі чи родичі у Канаді. Можливо через канадського імміграційного консультанта також можливо.
-
добрий вечір! Чи знаходив хтось вихід із ситуації, коли чекаєш відповіді від Канади більше 3 місяців, після здачі біометрії за програмою cuaet?
-
Всем привет! Кто то планирует снимать квартиру в ближайшее время в Торонто и ищет руммейтов или уже снимает и вам нужен руммейт девочка?😀 давайте снимать квартиру вместе! Так выгоднее 🙏 p.s. вопрос только девочкам 🤗
-
Спочатку візу зробіть. Тут гарно, але дорого. Розмовляють англ майже всюди. А де не розмовляють англ, розмовляють французькою. Провінції всі різні. Великі міста дорогі, Малі дешевші. Вам 1) потрібно визначити, де ви хочете жити; 2) шукати житло коли буде віза на руках, але краще до виліту (можна знайти готель на пару тижнів, Airbnb), але вже мати зв‘язок із рієлтором, щоб якомога швидше знайти постійне житло. 3) роботу можна шукати в фб та indeed, glass door, є інші пошукові системи, можна по прильоту на місці ходити ніжками та дивитися. Вам дуже допоможе розмовна англ мова. 4) по прильоту в аеропорті треба оформити ворк перміт, потім оформляєте банк аккаунт, потім sin та провінційну страховку
-
Хочу тоже попробовать Канаду, расскажите что и как там вообще Что нужно сделать когда прилечу, как работу и где искать? Как решить вопрос с жильем, чтобы не ночевать на улице
-
Всем привет
-
Я з Кракова вилітатиму, через Варшаву, будемо пити каву вже в Торонто тоді 😅
-
Можемо 22 у Варшаві кави випити, а я уже в Торонто чекатиму)
-
Полетіли зі мною 😉☺️
-
От же ж, розходження в три дні😂
-
А може хтось летить 26.09 з Кракова в Торонто? Чи з Варшави в Торонто? Разом веселіше 🙂
-
Хто летить 23 вересня з Варшави у Торонто? Давайте дружити)
21 Jan 2023, 07:36
10037/28830
8 minutes ago