UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня вам,плануємо їхати із чоловіком та дитиною у травні у Вікторію Британська Колумбія,таке питання чи можливо знайти житло у хорошому районі цікавлять ціни а також робота,я говорю англійською чоловік ні....і чи хороші школи,є якась підтримка уряду провінції Будемо вдячні за будь-яку інформацію
-
Добрий ранок. Я телеяонувала сьогодні. Кажуть, що телефонна лінія зараз закрита. Не знаю, чи в цілому, чи через вихідний
-
Я консультувалась з адвокаткою. Вам треба порахувати скільки днів шенгену крім захисту лишилось. Якщо не лишилось зовсім до буде багато проблем, в тому числі штрафи близько кількох тисяч євро та заборона на в’їзд в ЄС на 10 років
-
Скільки днів шенгену залишилось після захисту?
-
Паспорта приймає як Берлін, так і Дюссельдорф
-
Оплачуєте кур'єра в банку, берете цей чек, свій паспорт, конверт з написанною внизу вашою адресою і роздрукованим і заповненим файлом вас на обробку даних, а також листом на запит паспорта. Все це берете, вкладіть в коверт і ідіть на пошту. Експрес кур'єр до вфс коштує порядка 2 евро
-
Ми чекаємо вже 2 тижні письмо на паспорт на дитину, поки що тиша. Свої вислали
-
Друзья, подскажите, как отправлять паспорт на вклейку. Какие шаги, может есть инструкция последовательная у кого-то или кто-то уже это делал? Я живу в Германии