UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Оплачуєте кур'єра в банку, берете цей чек, свій паспорт, конверт з написанною внизу вашою адресою і роздрукованим і заповненим файлом вас на обробку даних, а також листом на запит паспорта. Все це берете, вкладіть в коверт і ідіть на пошту. Експрес кур'єр до вфс коштує порядка 2 евро
-
Ми чекаємо вже 2 тижні письмо на паспорт на дитину, поки що тиша. Свої вислали
-
Я не знаю, хто що пише, у мене в листі на вклейку написано 30 днів, тому вже не маю часу чекати
-
Підскажіть як давали паспорт на вклейку візи чекали більше місяця?
-
Дякую, зрозуміла
-
А скільки часу дають,30 днів чи 45 бо кто як пише
-
Буду вкидати у Відні
-
Друзья, подскажите, как отправлять паспорт на вклейку. Какие шаги, может есть инструкция последовательная у кого-то или кто-то уже это делал? Я живу в Германии
-
А в яку країну везете? Я так розумію не будете вкидати в скриньку, а особисто на прийом?
-
Я планую особисто відвезти всі паспорти разом. Знаю, що вже не одній сім’ї так вклеїли всім, включаючи дитину. Ні, то ні, але якщо так, буду рада. Бо є люди, які по 4 місяці вже чекають на візу дитині, і досі нічого.
-
А чому ви не хочете відправити паспорт дитини окремо? В нас схожа ситуація, плануємо спочатку свої відправляти, і чекати на дозвіл на дитину
-
попробуйте выбрать первыой страной Украину
-
Сначала запрашивают территорию проживания , а потом где проживала
-
SPAIN - UKRAINE
-
у вас в скрине испания
-
Так и указала
-
ну так Вас и спрашивают, где вы жили последние 5 лет. Украина
-
Нет
-
Вы живете последние 5 лет в испании??
-
Перекладіть повідомлення про помилку, там же вказана причина помилки. Ви не вказали країну вашої резиденції (Україна) або вказали території, де проживали меньше ніж 6 місяців, які вказувати не потрібно.
21 Jan 2023, 07:36
10073/27886
less than a minute ago