UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ну так, воно у всіх однакове)
-
Цього вже не знаю, я відправляла в Бухарест, то після оновлення в кабінеті на наступний день було повідомлення, що можна забирати паспорт
-
Спочатку прийде лист, що паспорт відправили у візовий центр, а наступний буде - що паспорт вже у візовому центрі і його можна забирати
-
Скоро вам має на пошту прийти лист, що паспорт можна буде забирати
-
Ще один раз хочу запитати підкажіть, будь ласка, з власного досвіду 🙏🏻 Прийшло таке оновлення в кабінет і жодних нових листів в ньому немає. Віза була погоджена в кінці липня, паспорт відправлений на вклейку десь плюс мінус до 10 днів. Сьогодні 16 вересня. Як це розуміти?
-
Дякую за докладну відповідь🇺🇦🙏
-
Дякую
-
Оформляйте групповую анкету на себя и на ребёнка, на свои данные украинской айди карты. Когда будете заполнять данные на малыша (или малышку) где будет документ, выбираете опцию другой travel document, указываете данные из свидетельства о рождении, но там будет графа, даты выдачи и до какого действует, там ставите даты своей айди карты. Я так заполняла. Если будут ещё вопросы, пишите в лс. Я вам сфоткаю свою анкету. Мы визы получили ещё в мае.
-
Ага
-
Дякую🙏🏻
-
Віза і робочий дозвіл це різні речі, основний документ ви отримує те в аеропорту
-
Зрозуміла, дякую🙏🏻