UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Чи можна реєструвати на подачу біометрії 1 людині, якщо в групі попередньо було двоє чол? Просто, першій людині вже і client appl summary, і biometrics прийшли, а іншій- ні одне, ні друге(лиш перший лист submission). У когось так було? Дякую за відповідь🙏
-
Всем привет, есть уже кто то, кто уже сдал биометрию во Львове и получил приглашение на вклейку визы в паспорт(одобрение)?
-
Син здавав самостійно. Підготував конверт, туди поклав всі необхідні документи, включно з квитанцією на оплату. Приїхав з ранку до візового центру, там вже була чимала черга, але він спитав співробітника, чи може він просто вкинути конверт. Його пустили, показали, куди вкидати. Все. Наступного дня прийшло підтвердження, що прийняли в обробку, потім надіслали треккінг-номер для відслідковування. На 8-й день прийшов лист, что візу вклеено, і паспорт стоїть на відправку. Син поїхав і забрав його особисто.
-
Доброго дня. Хто здавав паспорти на вклейу візи сам в Відні в Австрії, поділяться як це було?
-
Тоді або через друзів, які знаходяться закордоном, або через турфірми (вони і відвозять, і забирають)
-
Добрий вечір, допоможіть будь ласка, моя дівчина зараз якраз вклеює візу в паспорт і в інструкції написано, що потрібно сплатити візовий збір на передачу документів. Але коли я вклеював, то я заплатив тільки за кур'єра, я не знав тоді ні про який візовий збір. Хто подавав паспорт до відня, як ви робили?
-
@fadeevairina84 сертифiкований перекладач
-
Добрый вечер, при подаче заявки на финансовую помощь в 3000 CAD выбивает ошибку, что не может найти в базе мой ворк пермит, хотя все данные введены правильно. Кто-то сталкивался с таким?
-
Це не підскажу але наші люди підкажуть хто зараз в Україні
-
В Украине
-
Дивлячись на те де ви знаходитесь.
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, какие последующие действия после одобрения на подачу визы (после сдачи на биометрию) Как отправить паспорт для вклейки визы?