UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Коли ви кортректно подали аплікацію, ми ще 25 вересня…
-
Ну от, те саме 🙂
-
Створювала, результат наступний, додано якогось флажку на аплікацію і все
-
Те саме Кризис форма
-
Створення Кризис форму заповнювали? Потрібно її правильно оформити
-
Нічого не приходило. Лише батьківські прийшли. Підкажіть ви рахуєте 4 місяці з моменту створення і подання аплікації або з моменту підтвердження батьківської візи.
-
Зараз дітей розглядають довго До 4х місяців Без рішення на дитину відправляти не можна Запитів окремих не приходило?
-
Усім привіт, будьласка поділіться скільки чекали візу на дитину. Вже чекаємо більше 3 місяців, ніякі дзвінки , імейли, нічого не допомагає …
-
зараз я в особисті напишу, якщо ви не проти
-
Adobe reader 8
-
Пише що останю версію яку саме ?
-
встановіть програму і через adobe reader відкрийте файл локально.
-
на ПК версії відкриває
-
Я встановив не відкриває
-
Доброго вечора! Може хто підскаже, або в кого також була така проблема. Прийшов лист в акаунт що треба через посилання заповнити форму в форматі PDF, але дане посилання не відкривається, таке враження що воно закодоване. Підскажіть будь-ласка після здачі біометрії пройшло 3 місяці. Два місяці підряд присилають лист де вказуют що потрібно заповнити форму так як я раніше працював держ структурах.
-
Thanks a million 😊
-
www.vfsglobal.ca/canada/ Обирайте країну United Kindom Розділ сайту Book an appointment Далі потрібно зареєструвати кабінет, обрати запис на візит Далі Вам покажуть всі доступні міста, де є візовий центр