UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора, я здавала біометрію 2го червня і до сих пір не отримала відповіді. Підскажіть будь ласка, який термін очікування та кому можна написати з приводу довгого очікування?
-
Сколько денег нужно на первое время в Канаде?
-
Дякую
-
Добрый день Находил ли кто-то выход из ситуации когда ждёшь ответа от Канады более 3 месяцев по CUAET?
-
Може інша особа за вас забрати паспорт, але треба щоб вона мала при собі дозвіл, написаний вами + прикріплені ваші копії паспорту
-
Здравствуйте, у меня проблема со входом в учётную запись в ircc portal. Аккаунт на i ua почте и не присылается подтверждающий код. Он приходит через 10-20 мин, а действителен всего лишь 3. Как можно поменять почту?
-
Так, і ще потім всім вам карантин два тижні сидіти
-
І батькам ,і дітям
-
Доброго дня! Э хтось это подавав на вклейку в Афiнах?
-
Добрий вечір, підкажіть, якщо планували забрати паспорт із вклеювання у Відні самі, а в результаті не виходить. Чи може прийти друг і забрати із заповненим 3 листом консент форм? Або кур'єром вони відправлять. Хтось стикався з такою ситуацією?
-
Так, зрозуміло( дякую
-
І зе не забуваймо про час, воно тут тягнеться з липня
-
Я не знаю, ще не вклеїли. Але я живу в маленькому містечку в Онтаріо, треба надіслати або привезти паспорт в Оттаву. Доставка буде в районі 50 доларів або привезти паспорт під 300
-
Підкажіть, будь ласка, наскільки дорого її потім робити в Канаді?
-
Краще відправити поштою, адже немає вільних місць на запис для самостійної подачі. А забрати можна самостійно
-
Дякую
-
Є туроператори що цим займаються. Один з таких Моревіз
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, прийшло запрошення на візу. Як краще відправити паспорти (мій та чоловіка) і що потрібно ще додати окрім паспортів?
-
Краще вклеїти, вона тоді много разова. А фоїл лесс - одноразова. Якщо летіти по фоїл лесс, то треба тоді в Канаді заново створювати апплікацію, чекати. Тут, в Канаді, це трохи дорогувато.
-
Дітям невакцінованих батьків потрібно робити ПЦР тести, для подорожі в Канаду? (5 та 9 років)
21 Jan 2023, 07:36
10327/28079
22 minutes ago