UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть, як довго після біометрії чекали на запит паспорта? Де здавали біометрію? Дякую
-
На наступний день вже було видно
-
Доброго дня. Пiдкажить, через який час пicля здачi бiометрi до кабiнету пiдтягуеться iнфа про те що вона здана i скiльки всередньому чекати вiдповiдi?
-
Всім привіт. у кого є зразок заповнення Анкет для здачі біометрії у Львові?
-
це питання вже обговорювалось, і не раз. Терміни не мають значення, навіть якщо сертифікат вже просрочений. Бустерку вже по бажанню зробити можна, але це не обов'язково
-
Я сумніваюся, толку від сертифікату про вакцинацію якщо він не дійсний я б рекомендував бустерку зробити
-
Терміни вакцинації для Канади не мають значення, головне що вона у вас є
-
Доброго дня. При в'їзді в Канаду по куает підійде сертифікат роздрукований з дії про 2 вакцини файзер, але якщо це було ще в 2021 році (в Україні строк вийшов)?
-
При оформлении финансовой помощи кто сталкивался с ошибкой: "Error 1: The Information provided does not match our records, your application is not eligible and has not been submitted. Please refer to your IMM1442 and review the information you provided to ensure that it is accurate. Once verified please go back, update the information and resubmit your application with corrected information. If you feel the information you provided is accurate, please contact IRCC at 613-321-4243, Hours of operations 6:30 to 19:00PM EST" ??
-
Добрий день. Відправляла в vac в Берлін, вони самостійно відсилали у Відень
-
Дякую
-
На попереднє повідомлення відповіла, що робити. Хай щастить!
-
Там у помилці є номер телефону, зателефонуйте. Таке часто трапляється. Вони виправляють одразу.
-
Я на дитину не можу 1500 тисячі теж заповнюю все правильно пише помилка
-
У кого проблеми з отриманням 3х тисяч? Помилка з UCI хоча пишу правильно
-
Ні. Бо вам з паспортом треба відправити листа запит на паспорт якого в вас нема
-
Усім привіт, Сьогодні мені та дружині прийшов запит на вклейку візи, сину поки не має. Варто давати паспорт сина на вклейку разом з своїми, у когось був такий досвід?
-
Львів Відновлення роботи Візового Центру Канади в місті Львів: 13 липня 2022 року Візовий Центр Канади у місті Львів працюватиме за наступним графіком до подальшого повідомлення: Робочі години: Понеділок – Субота: 8:30 – 17:00
-
🤷🏻♀️ не знаю Запис є))
-
Просто на сайте написано что с пн-пт работают
21 Jan 2023, 07:36
10419/27885
4 minutes ago