UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, що по виплатам у Монреалі ? Та є якісь виплати для вагітних ?
-
А може ви ще підкажете, у мене багаж не входить, я купила додатковий багаж, але у квитку він вказаний тільки на першу пересадку. Це типу він сам по собі поїде у місце призначення, чи я щось не петраю😅? Вперше їду, не можу зрозуміти
-
Від правил перевізника залежить, роздрукуйте на всякий випадок, можливо знадобиться
-
окремо краще відправити
-
У Берліні (там найменші черги, на скільки ми бачили)
-
Це у Львові?
-
Доброго всім дня! Підкажіть будь ласка по біометрії - на оф сайті записалися на зустріч, але вимушені були її відмінити. Тепер не можемо записатись на нову зустріч. Підкажіть будь ласка як вирішити цю проблему
-
Лист що біометрія підтверджена прийшов тиждень назад,ориджинал паспорт лист ще ні,чекаємо🤷🏼♀️
-
по-різному. треба почекати
-
Прийшов лис Биометрия підтверджена , а Ориджинал паспорт лист не прийшов, чекати треба?? У знайомих в один й той самий день 2 листи ці прийшли, у кого як було?
-
Йому і не треба їти на біометрію, він може навіть не їхати в Канаду, но він її чоловік і він громадянин України, тож родич.
-
Дівчатка, підкажіть будь ласка, якщо я купила квиток, мені потрібно його роздрукувати, чи електронної версії достатньо?
-
Я думаю, що якщо в неї є чоловік-громадянин України, най додасть в апплікацію свідоцтво про шлюб. Вона член родини українця
-
Обов'язково, і хай їй одобрять, но требо підготуватися, щоб додати доп. док., це мабуть будуть свідоцтва та паспорт громадянина України (маю на увазі її доньку, щоб підтвердити рідмтво)
-
Дякую за відповідь. У неї є чоловік, громадянин України, але він не хоче собі візи. Є спроба подати разом з ним, але він не прийде на біо, піду я з мамою. Будемо пробувати)
-
Але най спробує, це ж безкоштовно
-
Можуть відмовити, тому що доньці вже більше ніж 21 рік, я за це
-
Але ж написано - члени сімей українців
-
Їй відмовлять
-
Добрий день. Я хочу подати на візу (23 роки) разом з мамою, але вона не громадянка України. Є ризик, що мамі відмовлять? Може у когось була схожа ситуація.
21 Jan 2023, 07:36
10471/27911
35 minutes ago