UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Чи можна з візою W заїжджати та виїжджати з Канади?
-
Дякую за адекватну відповідь!
-
Я выехал, приглашение и освобождение от военкома готовь
-
Я так і так непідлягаю мобілізації,бо навчаюсь на 3 курсі...
-
Я спитав,чи можу я перетнути кордон по візі CUAET,за наявності дозволу військкомату та нотаріально перекладених документів,які підтверджують те що навчальний заклад мене прийняв на навчання(offer of admission, а також enrollment contract)
-
Скіки по часу вклейка візи ?
-
В якому сенсі? Типу це тебе звільняє від призову?
-
Чи Можна переїхати кордон по куает візі?(якщо поступив в канаду)
-
Всім привіт! Створили групу для українців, хто вже в Торонто чи планує їхати до Торонто - t.me/UkraniansInToronto. Група тільки почала своє існування але тут буде вся корисна інформація стосовно CUAET а також анонси всіх заходів, які пов’язані с Україною в Торонто. Тому будемо дуже раді бачити вас там та разом «вирощувати» те саме місце, де ми зможемо почувати як у себе дома.
-
Якщо ви оплачували курьера, то ваш паспорт буде вам відправлен
-
Привіт. Так, все правильно
-
Всім. Привіт, я правильно зрозумів шо вони вклеїли візи і надсилають мегі паспорт?
-
Не хвилюйтеся. В мене вже була віза на руках і аж потім, через тиждень, прийшов ВП на пошту. Але як вже вище написали, це не обов'язково, його в любому випадку видадуть в аеропорту
-
багато читала випадків, що ніяких повідомлень не було взагалі від візового центру, а потім вони самостійно приходили питати, що з паспортом і він був вже готовий з візою🤷♀️
-
дивно, в мене такого не було. Всі зміни щодо процесу вклейки приходили на пошту і в кабінет IRCC
-
vfs, коли отримує паспорт від кур’єра, висилає Вам повідомлення, що паспорт взятий в роботу, дає Вам трекінг номер, за яким Ви можете відслідкувати паспорт (де він, що з ним, чи вклеїли візу і тд)
-
ми напевно один одного не зрозуміли 😅
-
Чому пару місяців? Терміни вклейки індивідуальні, комусь раніше вклеюють - комусь довше
-
Але він тільки прийшов до них, як вклеють і він буде готовий до відправки, то тоді вже по ідеї отримаєте трекінг номер
-
за 2-3дні, а потім пару місяців чeкати поки повeрнуть
21 Jan 2023, 07:36
10508/28577
about 2 hours ago