UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Всім. Привіт, я правильно зрозумів шо вони вклеїли візи і надсилають мегі паспорт?
-
Не хвилюйтеся. В мене вже була віза на руках і аж потім, через тиждень, прийшов ВП на пошту. Але як вже вище написали, це не обов'язково, його в любому випадку видадуть в аеропорту
-
багато читала випадків, що ніяких повідомлень не було взагалі від візового центру, а потім вони самостійно приходили питати, що з паспортом і він був вже готовий з візою🤷♀️
-
дивно, в мене такого не було. Всі зміни щодо процесу вклейки приходили на пошту і в кабінет IRCC
-
vfs, коли отримує паспорт від кур’єра, висилає Вам повідомлення, що паспорт взятий в роботу, дає Вам трекінг номер, за яким Ви можете відслідкувати паспорт (де він, що з ним, чи вклеїли візу і тд)
-
ми напевно один одного не зрозуміли 😅
-
Чому пару місяців? Терміни вклейки індивідуальні, комусь раніше вклеюють - комусь довше
-
Але він тільки прийшов до них, як вклеють і він буде готовий до відправки, то тоді вже по ідеї отримаєте трекінг номер
-
за 2-3дні, а потім пару місяців чeкати поки повeрнуть
-
з України, паспорт вже доставлений. цікавить, як швидко візовий центр візьме його в роботу і я отримаю трекінг номер для відслідковування паспорту:) бо паспорт доставлений в середу і досі немає повідомлення від vfs
-
Добрий вечір, відгукніться хто вже дочекався візи на дитину? Скільки чекали після того, як батькам прийшов запит на відправку паспорта для візи?
-
В межах Польщі маєте на увазі відправку чи з України?
-
Зареєструйтесь до Кишиніва. Я заповнила анкету, а вже через тиждень була там.
-
Для українців відмінили термін 30 днів для біометрії
-
У Львові здавав
-
доброго дня, хто відправляв поштою паспорти в Варшаву? через скільки часу Ви отримали трекінг номер від vfs?
-
у Львові - так, 100% реально. Як? Я писав у группі t.me/visaukrainecuaet за хештегом #Биометрия #Львов #Легко
-
Скажіть, будь ласка, чи реально зареєструватись на здачу біометрики в Україні? Якщо ні, то в якій країні краще здавати? І якщо не вписуюсь в 30 днів, то потрібно заново оформлятись? Дякую
-
Якщо у вас вибиває помилку при оформленні одноразової допомоги або хочете обійти ці помилки не втрачая часу напишіть мені особисті повідомлення , консультація безкоштовна , персональні дані нікому не кидайте !!
-
Він не всім приходе, основний документ будете отримувати в аеропорту
21 Jan 2023, 07:36
10519/28595
10 minutes ago