UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ні, неправильно, його дають в аеропорту Канади
-
Мені прийшло одобрення на візу, а разом з ним, повинен прийти work permit, для того щоб його роздрукквати і показатт в аеропор у, якщо я правильно, розуміюсь
-
На пошту
-
Добрий день. Вчора бачила посилання на організацію, що безкоштовно допомогає зі складанням резюме та пошуком роботи, але не можу знайти зараз. Буду вдячна, якщо хтось має
-
Куди не прийшов? Його дають в аеропорту Канади
-
Вибачте, але питання таке! Не прийшов work permit, куди писати, щоб цю проблему вирішити? Можливо у когось, таке було
-
Всім привіт
-
Не знайшов це в кабінеті. Якщо це "податкова карта", то наразі не працює. Чи знаєте якусь кнопку там, де це є?)
-
Дякую, трохи забув))
-
Да, все
-
Даже предыдущие закрытые? Если так, то это хорошо
-
Для канады лучше знать, могу инфу проверять. Хотя некоторые говорят что для куаэт не особо влияет. Данные о фоп можете посмотреть в едином кабинете налогоплательщика, там все ваши фопы есть
-
Подивіться chatr mobile
-
Так, в нас були. Коли виникає помилка, там є номер телефону. Треба подзвонити та повідомити, що в вас помилка. Вони виправляють одразу
-
Можете вказати довільно, це точно не перевіряється
-
Якщо наприклад, то можете авто, автобусом, потягом точно, якщо ви в Європі. Якщо ви не в Європі і вам тре перетинати кордон, там можуть буть нюанси, головне питання в тому, де ви є зараз і яка буде перша країна вашої подорожі
-
Торонто Приветствую! Подскажите оператора,чтоб интернета было 30гиг. И за цену не космос! Знаю что тут связь золотая,может кто-то что-то посоветует?
-
Стикалася коли подавала на дитину. Треба дзвонити на номер, який вказаний у повідомленні про помилку. На протязі тижня вони щось там фіксять та все повинно спрацювати. Я перевірила десь через 3 дні після дзвінку та все спрацювало.
-
Доброго дня. Чи є в когось інформація або таблиця з відсотками податків у різних провінціях. Буду вдячна🙏🏻
-
Добрий день, допоможіть, будь ласка, не можу оформити допомогу в 3000 доларів. Постійно виникають проблеми з UCI кодом. Може хтось стикався з проблемою, як вирішували?
21 Jan 2023, 07:36
10541/28577
about 2 hours ago