UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Чи є в когось інформація або таблиця з відсотками податків у різних провінціях. Буду вдячна🙏🏻
-
Добрий день, допоможіть, будь ласка, не можу оформити допомогу в 3000 доларів. Постійно виникають проблеми з UCI кодом. Може хтось стикався з проблемою, як вирішували?
-
Добрий вечір, підкажіть, є хто отримав вже візу, але після підтвердження в особистому кабінеті заява була на work permit, а не на visitor application, який тип візи ви отримали?
-
Дякую
-
Може хтось знає, як дізнатись, коли був ФОПом за останні 10 років? три рази якщо відкривався, закривався. Для апплікації важливо знати місяць тютелька в тютельку, але точно не пам'ятається
-
Теж дуже цікаво
-
Питання дуже просте:чи можу я зараз поїхати подорожувати Європою наприклад.
-
Нашо так мучатись? Я не можу зрозуміти.
-
90 днів на всі країни Шенгену разом
-
Вводите емаїл свій, пароль і заходите. Лінк на кабінет є в кожному листі від ircc
-
Думаю з В'єтнамом то трохи інша історія,але дякую за відповідь)
-
Доброго вечора. Як зайти в особистий кабінет???хочу глянути на якому етапі знаходиться розгляд моєї візи.(аплікацію допомагали заповнити).дякую
-
Бо в мене просто знайомий кожного року їздив до В'єтнаму(на холодний час) і на 89 день їздив на якісь острів (іншої держави) , був там один день та вертався назад і спокійно міг їздити куди хоче. Громадянство у нього українське. В Україні був по факту тільки літом, а інші місяці закордоном. Ніяких статусів ніде немає
-
Якщо перетнули після 24.
-
Це було б чудово)
-
А не 90 днів на 1 країну?
-
так, якщо є песель і додаток дія пл
-
У Польщі так,питання в іншому.Чи можна перетинати кордон наприклад Чехії, Берліну чи Парижу після використання всіх 90 днів безвізу, але з вклееною візою до Канади.
-
У Польщі легальне перебування зараз 18 міс, це без оформлення тимчасового захисту
-
Дякую ☺️
21 Jan 2023, 07:36
10559/28577
about 2 hours ago