UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Відправити з Києва потрібно
-
Добрий день, хто відправляв вже паспорти на вклейку візи, підкажіть, будь-ласка, в які турфірми звертались! Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, з такого питання. Сім'я — тато, мама, дитина біля 3 років. У дитини паспорт ще рік. Паралельно робиться другий паспорт на 4 роки. Замовлений, бо дітям дають терміном по 4 роки. Краще його дочекатись та подавати аплікації по cuaet. Чи можна одразу це робити на старий паспорт? Важливо, щоб дитини віза не була всього на цей рік. Багато хто з дітьми їхав, як краще з вашого досвіду??
-
Пробачте ; дякую за відповідь
-
Дякую
-
вітаю, шукайте в особистому кабінеті
-
Добрый день ! Подскажите пожалуйста если человек с внутренним украинским паспортом получил разрешение на въезд в Канаду пустят ли его на самолёт , и если пустят то с каких аэропортов? Спасибо
-
Доброго дня. Назначила зустріч на здачу біометрики. Прийшов лист на пошту в якому вказано які документи потрібно роздрукувати. Що за документ Biometric Instruction letter? Дякую
-
Если подаваться без паспорта по программе.. Без визы. Процедура будет быстрее ?
-
Друзі всім доброго дня ! Чи хтось збирається летіти найблищім часов до Конади с Дубай ? ❤️
-
В Вене лично сдавал и забирал. Было в июне за две недели вклеили.
-
Оо, то може я дарма панікую. Нам з чоловіком за 6 днів привезли. А сину чекаємо від 15.08.
-
Була вже там. Кажуть, що у консула. У іншої сім'ї теж двом дітям та матері привезли, а третій дитині - ні
-
Ображена людина Ви
-
не переймайтеся , ви такі не самі ,вас таких багато
-
Не Вам, Вадиме, вирішувати, бути мені чи не бути, Ок? Також Марія та Step
-
Якщо маєте можливість з Італії ідеально, якщо ні, тоді що буде по доставці я не знаю
-
В Римі 6 днів вклейка візи
-
Булоб менше таких як ви і ті люди які дійсно летять до Канади набагато швидше б отримували б візи
-
Всем привет, ребята, подскажите, у меня в Канаде банк CIBC, каким образом с наименьшими потерями пересылать деньги в Украину? Спасибо за ранее.
21 Jan 2023, 07:36
10674/27989
12 minutes ago