UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А скільки ви чекаєте на запит?
-
В Лондоні чи десь ще, Ви не знаєте?
-
Так
-
На кризіс форм
-
Добрий день! Ми чекаємо з 19 серпня, вже два рази писали. Відповили, що поставили ургент. Поки тиша, запита досі не має.
-
Вітаю, чи можна вклеїти візу в Канаду у Великобританії? Чи там тільки здавати біометрію можна?
-
Доброго дня, питания щодо ArriveCan, код дійсний до 9 години ранку, а я прибуваю в Канаду в 16:55, мене пропустять чи потрібно було пізніше заповнювати?
-
люди по 3 місяці після себе на візи дітей чекають. це я до того, щоб ви не нервували
-
Підскажіть як змінити PIN карти в CIBC банку
-
Міністерство з питань імміграції, біженців та громадянства (Immigration, Refugees and Citizenship Canada). Загугліте чи являються прикази та інструкції міністерств підзаконними нормативно-правовими актами. Цей лист є letter of introduction, де в окремому прямокутнику вказан - Тип документу - Permit WP Номер документу - Letter of Introduction validity - дата до якої дійсний лист. Medical Examination validity - N/A Тому загугліте шо таке letter of introduction і як воно використовується при прибутті до Канади. З цим письмом потрібно додати інші документи офіцеру, який приймає остаточне рішення і надає ворк перміт, якщо всі потрібні документи які зазначенні в письмі були наданні при прибутті до Канади ви отримуєте ворк перміт. Так от дата letter of introduction validity, вказує до якої дати дійсний цей документ для отримання ворк перміт. Є інші офіційні джерела інформації які спростовують чі підтверджують щось інше?! Ні! Господи стережи, переконувати Вас, Ви сама найрозумніша та прекрасна людина! Який в цьому сенс?!
-
Ви мене у чомусь намагаєтесь переконати? Остаточне рішення про WP приймає офіцер. Те що у вас є попереднє погодження - прекрасно. Але яким рішенням буде офіцера із вашими документами, наприклад, у квітні-травні 2023 року - ми не знаємо. І, доречі, не можна посилатись на лист від IRCC як на вичерпне джерело інформації, це ж не Закон, а усього лист з інструкцією