UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста если ребенку 8 лет и один родитель полностью привит , а другой нет нужно делать ПЦР тест ребенку? И нужен ли ПЦР тест привитому взрослому?
-
Прийдет на Вашу почту. Пару дней, ждите.
-
Люди. Подскажите 🆘 Сегодня в Варшаве дала паспорт на вклейку , сказали в личном кабинете появится номер по которому можно отследить, но никакой бумажки не дали. У всех так ? Когда появляется этот номер, на сайте VFS. Global или Government Canada ?
-
Добрый день, может кто-то знает, если виза ребенка вклеивается в паспорт матери, нужно и на ребенка заполнять consert form или только на маму?
-
Не зрозуміло, чи його після березня будуть видавати. А для усіх по CUAET work permit видається на 3-и роки. Ну, звичайно, можуть бути нюанси, типу у вас паспорт закінчиться через рік, то тут вже інша історія.
-
ну wp буде на 3 роки якщо я отримаю його до березня 2023 року?
-
WP видається на 3 роки
-
якщо я отримаю ворк перміт візу до березня 2023 року, то ворк перміт у мене буде до кінця терміну дії візи чи ні? я не розумію))
-
Дуже дякую. Був неуважним(
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Доброго дня у Відень відправляйте мені там вклеїли за чотири дні
-
Підкажіть, будь ласка, для тих, хто знаходиться в Братиславі, куди відправляти паспорт для вклеювання візи?
-
Дякую!
-
Добрий день. Ні, лише біометрія
-
Добрий день’У Львові не вклеюють так?
-
Добрий день. Так, термін у 30 днів залишається. Можете відправити у будь-який візовий центр. Там в листі є посилання і там ви можете обрати візовий центр
-
Також цікавить таке питання.
-
Здравствуйте, обьясните пожалуйста, если пришло сообщение, что нужно вклеить визу, куда и где ее вклеивают? Написали что на это дается месяц, это правда? Спасибо!
-
Доброго дня, у кого була така ситуація поділіться досвідом. Ми не встигаємо відправити паспорти на велику візи в термін 30 днів. Чи треба писати кудись листи з проханням перенести сроки?
-
Взагалі так, а для вїзду ні. а також якщо батьки вакциновані - то дитина без карантину
21 Jan 2023, 07:36
10935/27843
12 minutes ago