UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Будь ласка, підкажіть який порядок подання паспорта на вклеювання візи в Берліні та Дюссельдорфі. Чи можна це зробити особисто і чи потрібно записуватись на прийом. На сайті VFS немає запису на прийом для вклеювання візи, тільки для здачі біометрії. Дякую.
-
З датою вклейки візи в паспорт приблизно, принаймні у мене так
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Ні, тільки кур‘єрська доставка, забирати можно було особисто .
-
Так само виглядає тільки 19 серпня
-
А статус змінився?
-
Ті, кому вже вклеїли візу. Скажіть, будь ласка, дата початку дії візи у вас прив'язана до чогось? Тобто стоїть датою подачі самої заявки, біометрії, або паспорту? Чи ні з чим не пов'язана дата?
-
Ще влітку робила
-
А біометрію вже здали?
-
Так, тоді просто потрібно чекати два останніх листа)
-
То у вас наче так само? Якщо так , то тоді все добре)
-
Дякую що показали)
-
Ось так в мене. А ні , помітила, що біо і реквест в один день, то дитячий реквест на 2 дні пізніше прийшов
-
В кожного дати різняться. Перечитайте уважно всі повідомлення від IRCC. Можливо у вас запросили якісь документи або уточнення, якщо немає нічого, чекайте тоді. Трохи дивно бо переважно дорослі отримують до кількох місяців запит, проте є ті хто по 5-6 міс чекає, важко сказати.
-
Ваші статуси залежать тільки від візового
-
Думаю тепер що я щось наплутала і все пішло не так, бо мої статуси дивно виглядають
-
Переписатись не можливо ! Це тільки вони назначають дати !
-
Через що?
-
Дякую! Але тепер я знервована😂
-
3 і 4 у різні дні. У мене після біо через 2 тижні реквест був. Здала біо, через 4 дні лист прийшов про те, що я його здала та ще через 10 днів вже реквести були
21 Jan 2023, 07:36
1099/29157
less than a minute ago