UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ваші статуси залежать тільки від візового
-
Думаю тепер що я щось наплутала і все пішло не так, бо мої статуси дивно виглядають
-
Переписатись не можливо ! Це тільки вони назначають дати !
-
Через що?
-
Дякую! Але тепер я знервована😂
-
3 і 4 у різні дні. У мене після біо через 2 тижні реквест був. Здала біо, через 4 дні лист прийшов про те, що я його здала та ще через 10 днів вже реквести були
-
І ще питання про 3 етап, він приходить не в день біометрії, а в день відповіді?
-
3 і 4 етап приходять в один день, тобто це вже відповідь? У мене останнє Biometric Collection Letter і окрема інформація про дату моєї біометрії і що вона завершена
-
Я розумію. Але зараз приходять записи на кінець січня. А через сайт, на жаль, не вдається переписатись...
-
Якщо здали біо і немає ще запиту, чекайте або перевіряйте уважно повідомлення від IRCC. Є люди що довго чекають, в когось просять додаткові документи.
-
Я вам просто скину послідовність заявки ви в себе звірте на якому етапі.
-
Мій другий скрін, біометрію робила 19 серпня
-
Це не моє :(
-
Ви паспорт відправили? У вас вже є запит на вклейку з 4 січня. Original passport request. Відкрийте документ і прочитайте що вам необхідно подати паспорт та інші документи для вклейки візи.
-
а ви уже здавали білметрику?
-
Добрий вечір, Підкажіть будь ласка , в Парижі можна самій привезти паспорт, щоб вклеїли візу чи як ?
-
У мене так, це означає що відповіді ще немає?
-
Запрошення на вклейку, документ з назвою Original passport request
-
Там має бути так
-
Я нічого не зрозуміла, може мені хтось пояснити як виглядає запрошення на вклейку? Там написано про запрошення на біометрію і ні слова про відправку паспорта, я про biometric letter
21 Jan 2023, 07:36
1113/29201
11 minutes ago