UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В мене було вчора. Попробувала за декілька годин, пропустило
-
Я спілкувалась за дитину та чоловіка
-
Тільки дівчина, але вони зразу говорять що не нададуть ій інформацію
-
То треба вирішувати лиш дзвінком. В нас була ситація, що перміту не будо в їх бд, точніше, якась там в них помилка. Вони одразу під час дзвінка змінили. Можливо, є хтось поруч, хто може подзвонити за вас?
-
Лиш фото та відбитки. Ще вітаються)))
-
Всім привіт. Я розумію шо у Вас напевно таких запитань декілька на день, але прошу Вашої допомоги. В кого була така проблема при подачі на допомогу 3000, номер вірний, всюди такий, але при заповненні не пропускає В кого таке було, і як вирішили? Пробували телефонувати на гарячу лінію, але так як я англійською не володію вільно, то дівчині інформацію не дали, написав 2 листа в кризову формі, ще не прийшла відповідь. Дякую
-
Доброго вечора! Чи щось конкретно питають при здачі біометрії( чи лише фото та відбитки)??????
-
Сайт IRCC , в особистому кабінеті
-
Здравствуйте,кто может подсказать как отследить на какой стадии рассмотрения находится виза,я слышал что есть сайты,на которых это можно сделать
-
Кто мне сможет помочь и объяснить процедуру отправки паспорта на вклейку визы в Дюссельдорф. Я не могу разобраться какие документы вместе посылать и сколько оплачивать (в одну сторону или в две). Подскажите, пожалуйста
-
Чим діти їм не такі. Дорослі можуть щось не так зробити.
-
Доброго дня! Хто заповнював форму IMM 5710 для зняття обмежень з Work permit після проходження медицини, що писати в пункті 3 з самого початку, "I am applying for one or more of the following", є 4 варіанти відповіді? 1) Apply for a work permit with the same employer 2) Restore my status as a worker 3) Apply for a work permit for the first time or with a new employer 4) Get a new temporary resident permit ( for inadmissible applicants only ) Можете відповісти в ПП. Дякую!!🌻
-
Ми вже майже 2 тижні чекаємо😭 Кажуть, дехто місяць і більше чекає(((((
-
мабуть ви маєте рацію ще раз дякую
-
і вони ніяк то не перевіряють по прильоту або десь ще.
-
у візі це ніяк не позначено.
-
сумніви у тому, що заявка подавалася як сімейна на трьох членів сім'ї
-
а чого ні? якраз роздивитесь, знайдете житло, роботу. без дитини то легше
-
зрозумів, дякую. мені цікаво, якщо в мене вже вклеєна віза в паспорт, можу я сам відлетіти до Канади, а дружина з дитиною прилетять через 1-2 місяці?
-
Ніхто не знає, чого є затримки членам родини
21 Jan 2023, 07:36
about a minute ago