UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, в письме указано ,что в течение месяца надо вклеить визу, у меня не получится за 30 дней это организовать, может кто нибудь в курсе можно позже отправить паспорт на вклейку визы. Спасибо за помощь
-
Всім привіт! Відвезли паспорта (мій, чоловіка, сина) в візовий центр в Стамбулі 09.08. 15.08 кур'єр привіз наші, а сині ні. Досі чекаємо, в візовому сказали, що в консула. Ми такі не одні. Вже куди тільки не писали і не дзвонили, результату нема. Може хтось може щось порадити? В фб писав чоловік, що вже чекають три місяці ...
-
А на яку кількість людей подавали? Я хочу записатись одна, вже два тижні прказує що нема вільних дат до березня. Не можу зрозуміти, чи який глюк чи так повинно бути
-
24 серпня зробила запис на 25 серпня. Попередньо переглядала, вільними були дати лише на кінець вересня
-
Думаю тільки того, який вказуєте. Не ускладнюйте собі життя )
-
Маю ще таке запитання , якщо в людини є два паспорти і всі в’їзди і виїзди в одному паспорті , а інший паспорт новий ( пустий) Чи потрібно при заповненні анкети і подачі на біометрію додати фото двух паспортів старого і нового паспорта , чи тільки того , який вказується в анкеті Це якось вплине на рішення візи?
-
Доброї ночі. Хто останніми днями щаписувався на біометрію в Варшаві?
-
Нічого не платити звісно.
-
Хочу позвонить на горячую линию и узнать, может мой апрув где-то затерялся
-
А у меня наоборот, 2х летнему ребенку пришло, а мне нет, не знаю, что и делать теперь, ведь его виза вклеивается в мой паспорт😅
-
Вітаю. Може у когось був позитивний досвід. Подача групи анкет пр CUAET як family літніх батьків та 30-ї доньки. Теоретично так можна. Хтось так подавася ?
-
підкажіть, чи потрібно при відправці паспортів вкладати пусті конверти на зворотню доставку? І при оплаті кур'єра, чи можна заплатити за два паспорти разом і вкласти один чек, чи потрібно за кожний окремо і два чеки? дякую