UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Назад вам якою поштою відправляли ?
-
Скоріше за все десь у самому візовому центрі він чогось лежав.
-
І якою поштою ви їх назад отримали?
-
А як ви відправляли паспорт в Рим ? Якою службою?? Бо я через DHL Кур'єром де вони мали розписатись за отримання посилки. Тому як тільки мені від DHL прийшло що вони розписались практично зразу прийшов перший лист на email що паспорт вони отримали
-
Цікаво ) Я відправив паспорт в Рим на вклейку візи 23 серпня, 24 серпня мені написали що паспорт з всіма документами отримали і того ж дня що відправляють його на вклейку, 25 прийшло 2 листи ( 1 від IRCC інший від VFC ) що все добре і паспорти вертаються до них. 26 Що паспорт вони назад з рішенням відправляють очікуйте кур'єра за 24 години. Напрягає що я не знаю трек номер відправлення, і що зараз вихідні. Бо по тому що я моніторю їх відправляють або TNT (Fedex) або Поштою Італії останнє щось на подобі нашої Укрпошти, яким пофіг що там вказано кур'єр ви самі маєте прийти до них, а те що у вас трек номера нема їх не хвилює. Тому підозрюю що я буду з ними воювати.
-
Начиталась в чаті про швидку вклейку в Римі і скажу Вам, що подаватись там - це була найбільша помилка. Чекали 2,5-3 міс, тільки після листа в посольство, з’явилась хоч якась інформація по паспорту. Працівники супер линиві і безпомічні. Комент «вообще дикари какие-то» заслуговує Рим! Добре, що хоч паспорт повернули.
-
Добрый вечер, пожалуйста, помогите с заполнением Arrive CAN,cпасибо
-
Як раз туди планую відправляти
-
Боже а шо не так зі Стокгольмом
-
Інформація з цього чату від 22 серпня
-
Здравствуйте. Кто сдавал биометрию в UK, долго ждать ответа? Есть ли вообще разница в ожидании в зависимости от страны сдачи биометрии?