UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго ранку. Питання до інженерів різних галузей. Чи вступали ви до профспілки Engineers of Canada? Чи затверджував хтось свій диплом через WES (World Education Services)?
-
У мене така ж ситуація. Анкета анкета на трьох. Спочатку запросили паспорт жінку, через два тижні мій, а на дитину ще чекаемо
-
Каждая анкета рассматривается по разному офицером У меня многим клиентам жёнам одобрили мужья ещё ждут визу Или детям дали визы а родителям пока нет Тут только ждать нужно И сколько никто не знает
-
Доброго вечора, друзі. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався. Вчора прийшов лист, що одну аплікацію погодили. Ми від імені чоловіка подавали 4 анкети, на усю нашу родину. Може у когось була така ситуація, через скільки погодили інші?
-
Сдавала самостійно в Варшаві, через 2 тижні прийшов лист, що можна забирати
-
Доброї ночі не сплячим. підкажіть, в анкеті дитини до 18 вказуємо No?
-
Підкажіть будь ласка, може хтось стикався, придбала квиток з Німеччини до Канади, в додатку до квитка, написано щось про Secure Flight, що це таке
-
Бухарест
-
Підкажіть, будь ласка, де вклеювали?
-
Дякую 🤗
-
Англійська або французька
-
Спасибо большое
-
Я писала на електронну скриньку візового центру англійською мовою. Відповідь не дали, але через 3 дні прийшло повідомлення, що можна забирати паспорти)
-
Дякую
-
5 липня сдали біометрію 22 липня прийшов запит на паспорт. Вклеювали трохи більше 3х тижнів (сдавали і забирали самі)
-
Подскажите пожалуйста Кто то звонил на горячую линию узнавал насчёт визы после сдачи биометрии? На какой стадии процесс узнавали ? Если да, подскажите пожалуйста номер И можно ли выбрать украинский или русский язык общения с оператором?
-
Немає, але питання було про англомовні міста в провінції Квебек
-
На скільки англомовна тут стає питання , бо мої родичі в Квебеку , але я тільки англ знаю.. чи є взагалі зміст туда рухатись без франц..
-
Трохи не так. Якщо віза паперова, то лише 6 місяців. Якщо візу видали до липня і вклеїли, то на розсуд офіцера (частенько клеїли візітор) і вона діє до кінця терміну паспорта. А якщо заявку подавали пізніше, то і вклеюють вже як CUAET на 6 місяців
-
Монреаль
21 Jan 2023, 07:36
11548/30075
about 14 hours ago