UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброготдня. Хто здавав біометрію в Римі? Через скільки часу отримали візи? Чула, що швидко. Але ми здали 29 липня і досі немає новин, хоча обіцяли 7-10 днів робочих.
-
Ворк пермит ваш (или стади)
-
Здравствуйте, что такое imm1442 document number?
-
Я в Стамбулі здавав біометрію і почався вже другий місяць очікування. На візу буду подаватись у другій країні.
-
Я здавала у травні без запису у Мадриді. Там здати 5 хв. І так, було до 13. Потім люди казали, що до кінця робочого дня приймали
-
зануда я) записатись хотіла, щоб ТОЧНО))) Дякую!
-
Вам вже дали відповідь, що без запису до 13:00 приходите і здаєте)
-
Доброго вечору! Все таки хочу записатись на час для здачи паспорту (особисто). Немає даного поля для вибору. Це Мадрид. У всіх так чи дійсно Мадрид приймає по живій черзі саме здати паспорт??? Дякую!!!
-
У моєї знайомої в Німеччині просто загубили паспорт, було щось подібне. Тому за..довбуйте їх
-
Тоді це дуже дивно, бо Туреччину рекомендують, як найшвидшу країну ц таких питаннях
-
Туреччина
-
Яка країна ?
-
Писали вже всюди і телефонували, але ніхто не відповідає, або кажуть чекати
-
Спробуйте з ними зв'язатись, бо це ненормально. Можливо він вже готовий вклеєний лежить, не виключено і це
-
Вже більше двох місяців
-
Як довго очікуєте?
-
Питання! Хтось кому в посольстві дуже довго вклеювали візу, намагався приїхати і вже просто забрати паспорт і залишити онлайн візу?
-
Привіт! Якщо ви потребуєте допомоги у пошуку житла у Торонто та околицях, допомоги у працевлаштувані та отриманні усієї необхідної вам інформації, звертайтесь! The Housing Help Center безкоштовно допомагає українцям. Можете скористатись також щотижневим Foodbank-ом та іншими програмами. Допомагаємо усім. Зертайтесь! Tel: +1 (416) 624-1764 – Ніно (з 8:30 по 16:30) Email: Nino.Tsykolia@thhc.org
-
Дуже дякую!
-
В інших чатах бачила такі кейси. Дітям прийде sjtd. Цитую чужий досвід: ЦЕ НОРМА! Вам заявку на візу анулювали, бо замість неї видали SJTD. Вони ж он там чорним по білому пишуть "Ми надішлемо вам повідомлення з подробицями"...
21 Jan 2023, 07:36
11789/27912
5 minutes ago