UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
original passport request, паспорт, consent form
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка хто відправляв паспорт на вклейку візи у Польщі, які додаткові документи потрібно з паспортом відправляти?
-
Доброго дня Може в когось є досвід вклеювання візи в Берліні: - чи може це зробити інша особа? - потрібно записуватися онлайн на прийом чи жива черга? - чи був досвід вклеювання дитячих віз без підтвердження?
-
Дякую!
-
Це ще зовсім мало часу пройшло. Більшість дітей отримує через 3-4-5 місяців. Звісно, є щасливчики, хто отримав швидше, але таких значно менше (у одній з груп ведеться статистика, там дуже мало хто отримав на дітей за два місяці)
-
Тому,що на дитину аплікація заповнена ще 2-а місяці назад, а відповіді немає. У знайомих була схожа ситуація і порадили заповнити це, тільки як вони відправляли не пам'ятають.
-
Дякую за відповідь!
-
Просто слідуєте процедурі не зважаючи на термін для здачі біометріі.
-
Не треба ще різ нічого робити Ви все ще маєте змогу здати біометрію Я анкету подавала в жовтні А пройшла біометрію в січні
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка, таке питання: Заповнивши анкету, прийшли три листи, у тому числі й лист про збір біометричних даних. Але довгий час не виходило виїхати до Європи. Це було у серпні ще. Тепер, як я розумію, раз не здала біометрію - значить "профукала шанс". Тепер я в Європі та маю ще один шанс. Як це зробити знову? Адже кабінет уже створено. Створювати новий? Спасибі.
-
Навіщо це робити? Наскільки я знаю, ви заповнюєте аплікацію так нібито дитина сама це робить. В кінці додаєте імя прізвище одного з батьків.
-
Всім Ça va 🇺🇦 кому цікава інформація про Канаду 🇨🇦 вся інформація в моєму Тікток bjrcava80 переїхали з Франції три місяці тому.
-
Підкажіть будь ласка як відправити USE OF A REPRESENTATIVE для дитини.
-
Поки що офіційно до 31 березня видають, можливо буде продовження цього терміну
-
Хтось чув вже якісь новини на рахунок того що буде якшо приїдеш після 31 березня ? Дадуть ворк перміт ?
-
з 1 жовтня не потрібно
-
Не потрібно
-
Ok sorry
-
А як вони перевіряли візу, дуже цікаво
-
Хто вже приїхав знає?
21 Jan 2023, 07:36
1178/29201