UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Комусь видають візи на 3 роки з приміткою Worker, не залежно від кінця дії закордонного паспорту. Рідко, але зустрічав таке. Не знаю точно від чого воно залежить
-
Добрый вечер💫 Подскажите пожалуйста, может кто-то подавался на визу в июле и вам уже вклеили визу, сейчас их выдают только сроком на 3 года?
-
Натомість, я здавала біометрію в березні у Бухаресті, і вже тоді чекала на візу 1.5 місяці) Зараз чекаємо візу чоловіка, вже місяць
-
дякую, зрозумів
-
Тут тільки чекати. Зараз сезон відпусток, а вони європейці такі, що не переробляють)))
-
ааа, зрозумів😊
-
Написала російською мовою)
-
що значить вчасно виправилась? бо моя дружина теж здавала быометрію в Берліні на початку червня і ще досі чекає
-
Я в Грузії подав та здав біометрію чекаю з 13 травня.
-
Вчасно виправилась)
-
Подруга очікує 78 днів)
-
Даже в посольстве говорят «ждите». А все эти горячие линии и тем более emergency mail уже не работает. Между строк там читается: подались - ждите и не выделывайтесь. Вас дофига и мы не успеваем
-
Это вам никто не скажет. С вклейкой визи еще веселее
-
По різному, комусь раніше приходить комусь пізніше, тут немає чіткої відповіді. Як пощастить
-
На скільки ще тижднів часу? Просто я не знаю що робити, вертатись на ккраїну і іти на навчання чи робити академ відпустку.
-
Ще почекати треба, зараз трохи довше процес йде
-
Хм. Нормально, що тут коїться?
-
Вже місяць рівно буде завтра
-
В середньому 3 тижні очікування
-
Любі Українці , хто скільки чекав на підтвердження після біометрії? В Берліні .
21 Jan 2023, 07:36
about an hour ago