UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Всім привіт, можливо хтось стикався з такою ситуацією : Я скасувала своєму татові апоінтмент на здачу біометріі у Варшаві, хочу записати на Львів. Коли створюю запис, пише що мій IRCC вже використовується, хоча я відмінила запис, і на пошту також прийшло підтвердження того, що я його відмінила. Чому пише що мій IRCC вже використовується?🥺
-
❤️❤️❤️
-
буде, треба лиш перехідник до розетки
-
Добрий день,скажіть,будь ласка,можливо хтось знає,до котрої години можна вкинути конверт в Дюссельдорфі?
-
Вам потрібно дивитися на сайті візового центру, в якому місті ви подавалися
-
Тур Агенція. Вони майже всі наразі таким займаються
-
Я шукала родичів, знайомих, знайомих родичів, шукала прямий рейс автобуса до Варшави щоб там зустріли, і передали у візовий центр. Кажуть є кур'єри які роблять за гроші.
-
А які ще є варіанти?
-
Я особисто забирала, на жаль не можу підказати
-
просто прийти
-
Підскажіть будьласка як що хочу занести сам паспорт на вклейку в Дюсельдорф потрібно робити Апоймент чи достатньо просто прийти вкинути паспорт в почтову скриньку ?????? Помогти пліз
-
Дякую😉 Можливо ви знаєте як дізнатись курєрську службу?
-
дивлячись яким кур'єром вам його відправили, треба на сайті кур'єра дивитись
-
Чому б йому там не працювати, все буде ок
-
Дякую!!!
-
Не всем приходит на почту, как оказалось. Пойдёте в миграцонному офицеру в аэропорту и вам сделают
-
Вп приходить на пошту , ні, нічого страшного - все одно його видає міграційний офіцер
-
Привіт. Хто вже летів або знає на 100%) Маємо вже візи, але в аккаунт досі не прийшов лист з work permit. Чи не буде проблем у видачі work permit без цього листа по прильоту?
-
А де саме можна знайти сайт для відслідковування, бо я це робила на сайті VFSglobal, то там за пошуком no record found?
-
Друзі хто вже в Канаді ? Мені брати з собою мак бук чи ні? Буде працювати там
21 Jan 2023, 07:36
11989/28094
27 minutes ago